Teşekkür ederim.Bisanla çok hatıram vardır.Çok severiyorum Bisanımı.Ama istediğim varimi alamz olunca yeniin almak kaçınılmaz oldu.Kron hem hafif hemde çok hızlıSeverek aldım.en güzellleri sizin olsun...
Merhabalar Ender Bey;
Öncelikle teşekkür ederim.Size hak veriyorum yazmak ve karşılıklı konuşmak farklıdır.Mimikler olmayınca anlaşmak zorlaşır.Kendimi ifade edebilmişim.Bu beni sevindirdi...Size katılıyorum tatlıya bağlıyoruz
Resimleri o formatta ilk kez attım ve nasıl olduğunu bilemediğim için farklı boyutta çıkmıştı ilk resim.Üzgünüm...Sizinde dediğiniz gibi orda harfler ve rakamlar var...Bugün tekrardan baktım yüklemek için hak veriyorum size...
Tabiki bir tartışma yok ben sadece yanlış anlaşıldığım için üzüldüm.Ona kızdım biraz.Tepkimide mümkün olduğu kadar medenice göstermeye çalıştım.Bunuda başarmışım...Teşekkür ederim...Ortak yanımız olan bisiklette daha güzel paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum...
Sevgi ve saygılar...
Xc 4000 de alivio arka arttırıcı mı var fotolardan baktım da görebildiğim kadarıyla kadro hariç tüm parçalar bendeki xc1000 ile aynı bana biraz garip geldi
Doğru İlk resim paylaştığımda yazmıştım.Burda yazmayı unutmuşum...Garip gelmesi doğal...Kadro XC 4000.Parçalar XC 1000 parçası.Aslında verdiğim para bile çok geliyor bana ama arkadaşım çok ısrar etti...Kadrosunu böyle alalım ilerde benim için iyi olacağını söyledi arasında 125tl fark vardı...Bende almış bulundum
Teşekkür ederim.Bende çok severek aldım bisikletimi.Ayrıca benim emektar o kadar çok para yediki anlatamam...Ben olsam bende iyi durumda olurdumLaf aramızda kadrosu ve aynkolu hariç tüm parçalarını değiştirdim
Çok hoş bir seçim olmuş.Kazasız sürüşler dilerim.Sele borunu öne çekmişsin,Fakat Gidon boynu uzun sanırım ondan kaynaklanıyor bence,
öyle gözlem yaptım.Kazasız sürüşler..İyi Forumlar..
Teşekkür ederim.Sağolun...Kron için diyorsanız bisikletçi öyle ayarladı seleyi...Bisan için diyorsanız seleyi geriye doğru ayarlamıştım ama zamanla öne geldi kendiliğinden