Scudo Sports

Kron XC 4000'in Son Hali(Benim Ferrarim:)))ve Eski Emektarım Bisanım(Mercedesim:))

Mountain Cat'den bende var. Çürümüştü Boyamaya karar verdim, Sizinki ile aynı renk. Ben ona Hacı Muro Diyorum :D

Scudo
@mcsilver

Güzel yorumunuza ayrı ayrı teşekkür ederim:):):)

@BİLAL SÜRÜCÜ

Teşekkür ederim.Daha güzeli sizin olur inşallah...

@Fatih Türkoglu

Ben mesajını yeni gördüm:(Sormak istediklerini sorabilirsin.Cevaplarım memnuniyetle...:)Mail adresini ekledim...

kışkırtıcı bi siyah.. :) kadro çok güzel kardeş, ilk dikkatimi çeken şey de iki tane suluk olması. suyu baya seviyosun gibime geldi :D
bisikleti alalı 7-8 ay olmuş konu yeniden canlanmış e madem canlanmış bu günkü halini de görmek isteriz :) yeni resimler ekleyebilirmisin

• Beğen
Tepkiler: Cihan A.
@Ahmet Teoman ÇON

Teşekür ederim yorum için.Suyu çok sevdiğim doğru...Günlük su tüketimim 3 litre civarı:).Umarım becerebilirim.Evet alalı 9 ay oldu...Çok şükür beni yolda bırakmadı...Güzel bir yerde resimlerini çekip eklemeyi denerim bu sayfadan...

makine çok güzel kazasız günlere inş. ben hala bisan kullnıcısıyım inş. mezun olunca banada nasip olur böyle canavarlar=)=)

• Beğen
@yunus arslan

Teşekkür ederim...Bisanla çok güzel zamanlarım geçti.:)15 yıl sürdüm Bisanı:)İnşallah daha güzelleri senin olur...

inş. abi ben 7 seneyi doldurdum bisan on seneyi doldur beni toprağa gömer bisan ama işte forumdaki makineleri gördükçe içim gidiyo=)

• Beğen
@yunus arslan

:)Forumda güzel bisikletler var.Benim içim gidiyor forumdaki bisikletlere:)Zamanla sende kendi bisikletini alırsın...Bisana gelince haklısın.Sağlam bisiklet...

bısıkletını bende begendım hocam bende bısıkletı tam ayarladıktan sonra koyacam benım xc4000 de bakalım

• Beğen
Geri