Scudo Sports

Kron XC 4000'in Son Hali(Benim Ferrarim:)))ve Eski Emektarım Bisanım(Mercedesim:))

Scudo
@Hasan Kuru

Teşekkür ederim:):):)Bilmiyorum ama belki okumuşsunuzdur...14 yılda sadece kadrosu ve aynakolu değişmedi diğer tüm parçalarını değiştirdim.Bisiklete uyacak biçimde Bisanı modernize ettim ama...Ağır kaldı.Ne yaptıysam performans alamadım...Bende yeni bir bisiklet alma zamanının geldiğini düşündüm...Kronu aldım:)

@Cihan Aydan

Hmm..İlginç bir hikayesi varmış.Yeni bisikletiniz hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Cihan A.
@Hasan Kuru

Bisanda daha ne hikayeler var:)Teşekkür ederim...

@barış topcu

Rica ederim.Merak ettim hangi bisikleti tercih ettiniz???

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
@barış topcu

Hayırlı olsun...Güzel seçim olmuş:)Rengini merak ettim...Artık resimlerini yüklersin buraya:):):)

@varol bisiklet

Teşekkür ederim:)))

Harika bir bisiklet :) bol pedallamalar :)

• Beğen
@enesged

Teşekkür ederim.Bende çok severek aldım bisikletimi.İçime çok sindi:)

Kron xc kadrolarına olan sevginizi mesajlarınızdan anlıyorum. Herkese öneriyorsunuz. :)

• Beğen
@enesged

Bana arkadaşım zorla aldırdı ama rengi çok hoşuma gitti.:)Sonra sürmeye başlayınca neden ısrar ettiğini anladım.Asfalt tekerlerin altından adeta kayıyordu:)Pişman etmedi beni bisiklet...Bende memnun kalınca herkese tavsiye etmeye başladım.:):)

@enesged

Kadrosu güzel.Sürüşü rahat...Memnunum.Bu yüzden de öneriyorum herkese:)

bisiklet fena değilde biraz fazla ağırlık var ve maşa da topgun değişirse bir rock shox reba ile yada axon ile çok güzel bir bisiklet olur :)

• Beğen
@mertcan gölge

Bu bisikleti alırken bile verdiğim para içimi eritti...Bide bu maşaya para verirsem iyice eririm.Yazdığın maşalar güzel maşalar...Maşadan memnunum:)idare ediyor beni.Teşekkür ederim.Belki bi kaç yıl sonra değiştiririm:)

@orduspor1

Teşekkür ederim yorumun için.Bisana bakıyorum,güzelce elden geçirip kaldırdım onu.Zamanı gelince tekrar çıkaracağım:):):)

Geri