Scudo Sports

Kron xc 250 Vs Carraro 419 Grunde

Hangisi :D

• Toplam katılım
    30
Bak kardesim sana biraz uzunca anlatayım bu konu hakkında..
Yaklaşık iki ay önce bisiklet almaya karar verince, biraz araştırayım internette dedim ve bu forum'u buldum bütçem 300 TL deyince bütçemin az oldugunu biraz da şaka yaparak anlatmaya çalıştılar.. Herneyse kimi dedi 100 daha ver şunu al 150 daha ver bunu al.. Yok onun xct değil yok schimano değil biraz daha ver bunu al.. Bütçeyi 500'e çıkardım bu sefer kron alalım dedim bir araştırdım ki 419 diye bir modeli varmış carrarobisikletin her neyse kac lira dedik 670 dediler haydaa peki kask? Aksesuarlar? Lastik kalın onu da değiş.. Yani şimdiye kadar neredeyse 900 lirayı buldu kötü mü oldu hayır pişman değilim gittik arkadasla birlikte aldık iki bisiklet o 417 aldı ben 419 ben 600'e o da 500 nakit vererek aldık bisikletleri.. Şimdi şuraya getireceğim lafı hadi biz kastık ettik çıkardık verdik ya ogrenciler? Adam ogrenci biz de öğrencilik yaptık durumumuz yoktu zaten parası olana lafımız yok adamın cebinde bir miktar para var belki o biriktirdi zaten genelde soruyorlar bütçem bu hemen arkadaslar 100 daha ver 150 ver 300 ver şunu al deore takım var, yok öbürünün kadro şu bununki bu yok anasının yanı!!! Guzel kardeslerimiz üzerini tamamlamak icin zaman harcıyor para bulmaya çalışarak bir bisiklet almaya karar veriyor parası çıkılmıyor alacağı bisiklet bu sefer icine sinmiyor.. Derken sezon bitiyor.. İÇİNE SİNENİ AL KARDESİM YAĞMURLAR BAŞLIYOR paran kron alacak kadar ise al bin seneye para biriktirir maşanı değiştirirsin sezonu boş geçirme.. Peki arasındaki fark dersen bir kere Şahin ile Doğan'ı karsilastirmamissin -benim düşüncem- sahin ile golf'u karsilastirmissin burada sana kron al daha iyi diyenler olabilir.. Herkesin birseyler deme özgürlüğü vardır elbet ama bir araştır önce uzerindeki bileşenlerine bak.. Kron xc250 vs carraro 417 deseydin o zaman artı yada eksilerini yazmaya çalışırdık maşa konusunda ikisi de boktan diye başladık anlatmaya fakat karşılaştırma yAnlis Nokia 3310 mu iPhone 4 yada daha bir aşağı model mı diyorsun.. Adamın 3310'a hayranlığı vardır sana 3310 al daha iyi der.. Ama yine diyorum ki eğer alamayacaksan kronu al sezonu çıkar seneye iyi bir maşa bir baradine abs pabuc lastikleri de schwalbe maraton modellerinden biriyle değiş tamam iste.. Şimdiden hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: omerbahadir
Scudo
Zaten önceki yorumlarda yazmıştım SANIRSAM YANLIŞ KARŞILAŞTIRMA OLMUŞ DİYE. Ben doğrusu 419 Grunge'nin bu kadar pahalı olduğnu bilmiyordum.Çünkü forumda mesela bi konuda arkadaşlar xc250 alcam sizce nasıl diyor.Sonra yorumlara kimisi sedona 701-711 al diyor kimisi carraro 419 a diyor bende bunların fiyatları birbirine yakındır zannettim.O yüzden açtım bu konuyu olsun bilgi edinmiş olduk.Bu arada öğrenciyim bende en fazla 450-500 lira bütcem var bu bütçeye uygun başka bisiklet gösteren varsa alabilirm..

Peki arkadaslar sedona701 nasi sizce ondaki parcalar nasil

Geri