Scudo Sports

Kron xc 2000 ıle takaslık bmx arıorm

mertis7

Üye
Tepki
0
bmx konusunda pek fazla bısey bılmıorm zamanında 900 ytlye almıstım kronu takas ıcın bmx arıorm ıstanbul ıcı sıyah tercıhımdır markasını ve fotosunuda yollarsanız sevınırım kron cok temızdır toplam 24 saatten az bınılmıstır

Scudo
Bisikletinin fotoğrafını koyarsan daha iyi olur senin için ;)

http://img136.imageshack.us/img136/9053/dsc00679ws5.jpg
resımdekının aynısıdır ama benımkı sıyahdır

bildiğim kadarıyla ürünün orjinal resmini koyman lazım

arkdaş bi bmx bölümünü ara imzasında hkk bmx team yazısını gödüüün rasgele birinden hakkı abinin nicki ve msn i ekle konus kadıköy bisiklet evinin sahibi abi jackal34 belki görürsün ama harfleri büük küçüük öle ona ulaş derim her yol ona çıkar bmx de ztn ;) ...

ArkadaŞim Bunla Takas Yaparim.ÜstÜnede 300 Ytl Verrİİrİm.
EĞer Dİyosan Bu Bana KÖtÜ Gelİr Dİye Sana Bmx Excel Verİrİm.pİyasa Fİyati 700 Ytl.yada Tek Bİsİklete Ne Kadar Dİyosun.ona GÖre

@ramazanzerey

ramazan sen malmısın 3 kez flood yapmışsın ve satmaya çalıştığın bisiklet farkındaysan benim ayrıca bmx excel de senin değil elalemin bisikletini satmaya çalışma kafanı yorma sen piyasa fiyatı 700 ytl yazmış bide töbe töbe ya:boese157: :Skull-175

kron xc 1000 dır sımdı farkettım uzun zamandır cıkarmamıstım konu gunceldır arkadaslar ıyı bır bmx arıorm takaslık

kardeş xc2000 gibi bir bisikletin varken bmx napcan?2.el mtb bölümüne koy orda satarsın ii bi fiyata sonra aldığın parayla sıfır bi bmx alırsın bekleme burda boşuna:D

orjnal kron xc 1000 in fotoğrafını koyarsan bizde görmüş oluruz ayrıca fiyat ne istiyorsun xc 1000 için ?? peşin olarak alabilirim....

Geri