Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Ercan
Antalyada Kron XC 1000 bulabileceğim, görebileceğim bayiler varmı? Erdoğanlar web sitesinde Kron XC 1000 380 avro gözüküyor.

Scudo
Muharrem Ercan konuyu atladı herhalde.Ercanın affına sığınarak ben cevap vereyim.Antalyada Kron bayisi yok.Sana yakın olarak Ankara Erdoğanlar,Konya Mustafa Karagöbek,Finike Can bisiklet var.Üstteki resimdeki bisiklet 21 vites olduğu için fiyatı 280€.Erdoğanlarda gördüğün ise 24 vites xc1000.Onun fiyatıda 380€.

Mehmet kardeş bende artık KRON'landım. Harika bisikletler. Herkese tavsiyemdir..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: sönmez
Evet arkadaşlar orion ds mi yoksa kron xc 1000 mi ben karar veremedim. Hangisi daha hafif alcam ama hangisini öfff

Arkadasım su an ikiside yanımda, biri bianchi patronun, Kron xc1000'de benim, arasında cok fark var bianchi cok ağır,parcaları kalitesiz, kesinlikle kron diyorum.

@bisikletli bebe
Hiçbir şekilde kıyas kabul etmez.İki bisiklet arasında çok fark var.

foruma girmeden önce bende oriona bakıyordum şimdi kesinlikle kron

orion da iyi bir bisiklet ama fiyatı olması gerekenin iki katından biraz daha az,tabi ki kron.

Seneye yaz kron xc 1000 alacağım.bu senenin sezonu bittiği için almiyacağım.seneye kron un yeni modelleri çıkar mı? Kron a alternatif olabilecek bir bisiklet var mı? bu soruların cevabını verebilecek biri var mı?

Herşeyi bir kenara koydum Kron'da kadro boyu seçeneği var. Bu bile Orion'u hiç düşünmemen için bir nedendir ;).

Açıkçası önceleri ben de orion almayı düşünmedim değil, ama iyi ki almamışım... Şimdi Kron'um var (XC 1000) ve çok memnunum... Absolutely, Certainly, Definitely and Strictly KRON!!!

@HaliliOzturk
halil gibi bir ceo kron kullanıyorsa demekki kron dertsizdir.

Geri