Dağ bisikleti almak istiyorum ve kendimce yaptığım amatörce fiyat arastırmaları sonucunda kron xc1000i beyendim. Açıkçası konu hakkında çok az bilgi sahibiyim ve bu bisiklet hakkında biraz bilgi alabilirsem sevinirim. Aldım mı adam gibi bişey almak istiyorum. Bu bisiklet sağlam bir bisiklet midir? Fiyatı uygun mudur veya bu fiyata alabileceğim daha uygun marka ve modeller tavsiye edebilir misiniz? Her türlü arazide kullanmaya uygun bir bisiklet midir? Artıları veya eksileri neler?
(link)
Bu linkteki xc1000 €380 ama maşası zoom yazıyor. acaba bu sitedeki xc1000 21 vitesli olan mı? Bisikletten pek anlamadığım için kaç vitesli olduğunu anlayamadım özelliklerden. Bir de bu €380 kdv dahil fiyatı mı yoksa buna bir de kdv mi eklenecek?
Verdiğiniz linkte ki bisiklet XC1000 24 vites bisiklet ancak maşası yanlış yazılmış.Üzerindeki maşa zoom değil SUNTOUR olacaktı.
XC1000 24 vitesin fiyatı 380€ dur.Bu fiyatlara KDV dahil fiyatlardır.Nakit yada tek çekim Kredikartlı ödemelerde iskontosuda vardır.
İskonto oranları bayilerin insiyatifinde.İstanbul dışındaki bayiler ekstra kargo ödedikleri için peşin iskontosunu kendileri belirliyor.
Ankarada Kron bayisi Erdoğanlar Bisiklettir ve başka bayi yoktur.
Kron Zeon, XC 1000 e göre çok daha hafif bir kadro. Eğer temiz bulursan al derim. XC 1000 biraz daha hobi kullanımına hitap ediyor gibi, Zeon daha yarışa yönelik bir kadro. Ancak diğer kadrolara göre 2 cm kadar uzun. Şansın varsa deneyip al derim.
bencede deneyip almalısın bide gerçekten araştırmak gerekiyor geçen senenin ürünü olan kron kadrolarda ufak tefek sorunlar çıkabiliyordu
ben xc 1000 kadrosu kullanıyorum bir önceki kadrom kron jara idi ve xc 1000 in gövde açılarını ve ergonomisini daha çok beğendim kontrolü biraz daha kolay gibi yanlış bilmiyorsamda jara ile zeon un kadro açıları arasında fark yoktu
(bu arada jara kadrom çatladığı için ücretsiz olarak ve ertesi gün krondan xc 1000 kadrosu gönderdiler)