Kron internet sitesi ve bayilikleri

troy30

Üye
Kayıt
14 Aralık 2005
Mesaj
4
Tepki
0
Şehir
Çanakkale
İlk önce herkese merhaba; Ben Melih,
Çanakkaleden foruma katılan henüz bisiklet sporu için çok fazla bilgi ve beceriye sahip olmayan biriyim. Genelde sedanter yaşantı ve yoğun iş temposu spor yapmama uzunca bir süre izin vermedi. Bu sürede aldığım fazla kiloyu hem atmak hemde hoş bir hobi sahibi olmak için bu spora başlamayı düşünüyorum.
Şimdiden yardımlarınız ve paylaşımlarınız için sizlere sonsuz teşekkürler.

1-)Giriş seviyesi bir mtb almak istiyorum. 300 ile 400 YTL arasında bir bütçem var. Boy:1.85 Kilo:98+ :eek:
tavsiyeniz ne olur?

2-)Forumu okurken bir çok bisiklet tavsiyesine yer verilmiş. En çok Gözüme çarpan
Kron xaos . Nerden bulurum ben bu bisikleti?
 
Scudo

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Mayıs 2005
Mesaj
2.276
Tepki
1.166
Selam aramıza hoşgeldiniz...
Aradığınız nitelikte ve fıyatlarda bır cok model var .....
kron,salcano,bıanchı modellerını ınceleybılırsınız. profesyonel olarak bıneceksenız aradıgınız fıyatların ustune çıkabilir..trek,drag,kron,salcano modellerının ust sevıye modellerıde vardır..

Bu lınlklerden yararlanabılırsınız..

saygılarımızla..
 

Murat CER

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Ekim 2004
Mesaj
2.047
Tepki
1.134
merhaba ilginize teşekkürler..PM'de cevap vermeye çalıştım ancak buradaki konuyu görmeden önce. PM'de de bahsettiğim gibi Korn 2005'leri piyasada bulmak zor.2006 modelleri bekliyoruz artık ancak burada kişisel ihtiyacı karşılayabilmesi açısından yesilbisiklet.com sitesindeki amoeba'ları görmenizi tavsiye ederim. yaklaşık 15 yıldır bisikler kullanıyor olmama rağmen hiç 1.000,00YTL'lik bir bisikletim olmadı.yani kullandığınız bisikleti le dost olmaktır aslolan bizler için.benim de durumum sizden farkle değil.yoğun iş temposu sonucu değil bisiklete binmeye eve gitmeye bile motive olamayan kişiler için çok abartılı rakamlarla satılan bisikletlerin (maddi sınırlar olduğu varsayımı ile) gereksiz olduğunu düşünüyorum.

hâlihazırda aoeba hussar ayarında bir bisiklet kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim yok.

özelikleri de sitede yer aldığı şekli ile
Alüminyum kadro
RST Capa T5 ön amortisör
Acera arka vites
Acera göbekler
Acera V-Fren takımı
Siyah jant telleri

eğer bisiklette binme amacınız benim gibi haftasonları dahi olsa biraz hareket etmek, bahsettiğiniz gibi fazla kiloları atmak için çabalamak ve üzerimizdeki negatif enerjiyi deşarj edebilmek için en sağlıklı yöntem olan spor yapmak ise...

bence bu bisiklet üzerinde durulabilir..konuda exper olduğumu iddia edemem..beraberce değerlendirebileceğimiz somut örnek olması açısından ve ihtiyaçlarınızı karşılayacağını tahmin ettiğim için bu bisikleti öneriyorum...
 

troy30

Üye
Kayıt
14 Aralık 2005
Mesaj
4
Tepki
0
Şehir
Çanakkale
sevgili arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi için sizlere çok teşekkür ederim. Sanırım neye sahip olduğundan çok onu ne kadar tutkuyla kullanabildiğin fazlasıyla önemli. 1000-2000 euro yatırıp 1-2 hafta gezip sonra bir köşede çürümeye bırakacağım bir bisiklete sahip olmak yerine; gerçekten bu sporu keyifle yapıp yapamayacağımı anlamamı sağlayacak bir giriş sınıfı bisiklet alıp bunu değerlendirmek akıllıca olacaktır diye düşünüyorum.
Benim için kıymetli olan fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
 

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Mayıs 2005
Mesaj
2.276
Tepki
1.166
Konu paylaşımı için biz teşekkür ederiz. Evet size yardımcı olabildiysek ne mutlu bize forum grubu olarak. Sizin dediğiniz gibi giriş sınıfı bır bisiklet alıp değerlendirmeniz daha keyif verici olucaktır. Her zaman bekleriz görüşmek dileğiyle saygılar efendim.
 

Metin

Üye
Kayıt
19 Mart 2006
Mesaj
20
Tepki
3
merhaba Çanakkaleli olman çok güzel eşimde çanakkaleli kron marka bisikletlerin satışını ve servisini yapıyorum çok hafif ,sağlam ve tüm parçaları shimanodur bekleriz
 

fulham

Forum Demirbaşı
Kayıt
3 Şubat 2006
Mesaj
495
Tepki
45
Şehir
adana
İsim
Mustafa
Adanadayım. burada bisikletleri görmek istedim.trek 4900 filan alacak olsam sorun olmaz. istanbuldan alabilirim trek firmasına güvenimden zaten.ama kron a görmeden karar vermem.
gerçi trek i istanbuldan alacak olsam kredi kartı problemi çıkacak bu defataksit yaptırarak alabilirim kredi kartına. adanada trek satan bir yer de yok. istanbul a da benim gitmem zor :) neyse bir yol bulmaya çalışacaz.
 

sönmez

Daimi Üye
Kayıt
13 Ekim 2004
Mesaj
320
Tepki
217
Trek firmasının güvenilir olduğu konusunda kesinlikle sana katılıyorum.Ben Kron için ve diğer firmalar içinde aynı şeyleri düşünüyorum.Kron bisikleti ele alırsak satış yapan bayiler arasında Yeşil Bisiklet ve Velespit te var.Bu firmalar bu güne kadar kaliteden ödün vermeden buralara geldiler.Güvenmedikleri hiçbir ürünü mağazalarına koymadılar.Hatta forum'un bir yerinde göbeğinden ses geldiği için şikayetçi olan ve göbeğinin değiştirilmesini isteyen bir arkadaşımıza Gürsel beyin cevabı"bisikleti bize gönderin size yenisini verelim" şeklindeydi.Bunlar çok önemli şeyler bana göre.Bu yüzden kron bisikleti için rahat olarak alabilirsin.Görerek alman konusunda insiyatif tamamen sana aittir.
 

hdeveci

Forum Bağımlısı
Kayıt
7 Temmuz 2006
Mesaj
976
Tepki
811
Şehir
YAKACIK/ISTANBUL
arkadasim Sadece Sunu Diyeyim Tabiki Gorerek Almak Daha Baska Ama Bence Kron Renk Olarak Gerci Bazikisilerin Yazilarini Okudum Neden Tek Renk Deniyor ,ama Siyahta Bir Baska Guzel Duruyor :) Kron Dayanikli Bisiklet Mis ,mis Diyorum Henuz O Zevke Ulasamadim Surus Acisindan :)arkadaslar Soylemisti Fiyat Acisindan Buyuk Fark Var Diye Trek Veya Coratte Ile Ama Dayaniklilik Ve Performans Olarak O Denli Farklar Olmadigini Veya Muhakkak Vardir Ama Onuda Fiyati Kapatiyor:) Onun Icin Kron Bence Baya Duzgun Ve Bayada Hos Bir Goruntuye Sahip Bakkala Giderken Bile Kask Eldiven Gozluk Unutmayin
 

tito

Aktif Üye
Kayıt
5 Mayıs 2005
Mesaj
100
Tepki
47
Şehir
çiftehavuzlar-kadıköy
yazacağım şey konuyla ilgili değil, ancak sanırım bir şekilde, bu yazıları üzerine yazdığımız ortamdaki bir hatadan dolayı olsa gerek (diye düşünüyorum), virgül ve noktalar belli olmamış. imza bile yazıya yapışmış. o nedenle ben bu yazılanlardan birşey anlayamadım. dedim ya, bu yazdığım, konuyla uzaktan yakından ilgili değil. ama, hata düşündüğüm sebeptense, yöneticiler bununla ilgilenebilirler mi lütfen?
 

hdeveci

Forum Bağımlısı
Kayıt
7 Temmuz 2006
Mesaj
976
Tepki
811
Şehir
YAKACIK/ISTANBUL
konuyla Ilgili Olarakta Sunu Diyebilirim Adanada Kron Alabilecegin 2 Adet Yer Var Sanirim,almis Oldugum Kron Bisikletin Garanti Belgesinde 2 Adres Mevcuttu Adanayla Alakali.
Tesekkurler
 

sönmez

Daimi Üye
Kayıt
13 Ekim 2004
Mesaj
320
Tepki
217
O adresler Adanadaki Kron servislerinin adresleridir.Şu an için Adanada Kron Bayii bulunmamaktadır.
 
  • Beğen
Tepkiler: hdeveci

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
1.849
Tepki
457
Şehir
İstanbul
Kron'un resmi web sitesini arıyorum, bulamadım. Bir arkadaş yazarsa sevinirim.
 

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Sönmez Abi sitenin en geç 1 ay içerisinde yayına gireceğini söylemişti. Üzerinde çalışıyorlarmış sanırım...
 

t-genc

Forum Bağımlısı
Kayıt
21 Haziran 2006
Mesaj
705
Tepki
430
Şehir
etiler/istanbul
aynı soruyu bende sormuştum.siteye girmeye çalıştım ancak kullanım dışı diyordu
 
  • Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir