Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Scudo
evet kron bıraz daha ıyı kompenant olarakk..ıyı bır bısıklet..

gecen sene maşallah ıyı sattıı bende bındımm..dınamıklık acısından gayet ıyı ..

Kron Xaosa ben halen biniyorum. 2 yarışa katıldım. geometrisi benim gibi giriş seviyesi bir biniciye arazide gerçekten iyi geldi. 16" lik olanını kullanıyorum ve üst boru mesafesi rahat kontrole müsaade ediyor. üzerindeki Zoom amortisör iyi değil onun dışında komponentleri uzun süre dayanacak iyi malzemeler. tabii çok aşırı atlama zıplama yapmazsanız. :) tek kötü özelliği siyah renk çizikleri çok belli ediyor, yapısal bir problem olmadığı halde (sağlam kadro) çizikler göze batıyor. yani xaosun problemi daha çok kozmetik. Sedona'da ise benim bildiğim 24 vites altus var. bence iyi değil. Acera ve Altus arasında fark büyük. Acera-Alivio-Deore arasında ise o kadar büyük performans farkı yoktur sadece (bence) dayanıklılık farkı var.

Xaos, Sedona'nın üzerine tercih edilebilecek bir bisiklettir.

Konunun üzerinden çok geçmiş ama ben yinede yazayım. Ben ve eşim sedona kullanıyoruz ( ilk alırken bütçeden dolayı tercih etmiştim ) 1500 km ye yaklaştık , şu ana kadar tek bir problem yaşamadık. Beklediğimden iyi çıktılar.
Şans , kısmet en az kullanmak istediğim kelimeler ama bazende başka bir açıklama olmuyor. 2000 euro ya aldığı bisikleti daha kısa mesafelerde dağıtanlarda biliyorum. Gerçekten bazen kalite - fiyat dengesi tutmuyor.
Kendim de sıfır aldığım wolksvagen golf ü 4. gün servise götürmüştüm. Hala da derdi bitmez... :)

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
kron tabiiki sedona dan daha iyi 1 marka..
senin bahsettiğin problemler kullanıcı hataları oluyor genelde..
iyi işçilikle hazırlanmış-toplanmış bisikletler düzenli olarak bakıma girdiği sürece 1 problem çıkarmazlar..
kronun özellikle kadrosu iyi ben yaklaşık 1 senedir kron toplama pislet kullanıom tayfurun dediği gibi sadce maşası kötü onun dışında bildiğim kadarıyla fyatları 1,1lerine çok yakın..
kompenant olarak da kron ağır basıyor...

6505 diye bir alaşım yok (bisikletlerde) 6061 veya 7005 var..Çoğunluk bisikletler 7005 dir..6061 daha azdır.. Ama o iyi o kötü diye bir şey yok arkadaşlar.. Bunlar üretim ve tasarımla ilgili durumlar..

abi kul yapısı bu bence yapması gayet normaldir benim 2 gündür alıp bindiğim kron 4000 de de aynı problem var sanırım ya vidalar gevşek ya da soğuktan ayazdan çatırdıyor :S

çok iyi bir seçim yapmışsın düz yol için hafif ve sağlam bir bisiklet

merhaba şu an satışını yapmakta olduğum kronlar gerçekten çok hafif ve ekipmanlar komple shimanodur.amortisörleride çok kalitelidir.istersen 2006 modellerimizde gelmiştir ultra light ürünlerdir

güzel bir seçim yapmışsın bayi ve servis olarak her zaman yanınızdayız

evet ya bende de bu çıtırdı problemi sürekli var =( bir türlü tam manasıyla kurtulamadım...

Deneyimli veya İzmir'de Kron sahibi olan arkadaşlar.İzmir'de (Neresi olursa olsun)
Kron Bayi veya satılan bir yer var mı? Veya İzmir'in yakınında kron satan var mı ?

Cevaplarınızı hiç ummasamda bekliyorum.

Saygılarımla.......

bu arada kron gusel ve uygun fiyatlı bir bisiklet ama eger biraz daha fazla para veririm diyorsanız
İZMİRDE

ATA BİSİKLET SCOTT bayiligini aldı

yeni bisikletleride gelmis gidip bi bakın derim
hafta sonu ugradım inanılmaz gusel bisikletler var
gözü dönüyo insanın valla

ATA Bisiklet
Göztepe sahilde Konaktan 10-15 dk yürüme mesafesinde

• Beğen
Tepkiler: Deniz Kılıç
yaw bende 2 senedir izmirde oturuyorum ve adresi tam bilmiyorm ama AKM den yuruyerek 15dk (ukuckuyular tarafına) zaten kacırman imkansız dukkanın dısı portakal rengi boyalı ve bir suru yeni scott var asılı duruyo dısarda

• Beğen
Tepkiler: Deniz Kılıç
Geri