Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Ben de 2011 Xc 250 aldım yeni sizce bunun kadrosu nasıl dipçiklenmesi falan :) ben çok anlamıyorum da :) ve bi arkadasın xc 250 nin garantisi yok dediğini duymustum doğrumudur bu acaba? :(

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
Scudo
Çoğu büyük firma müşterisini kıvrandırırken, değiştirmemek için. Kron un böyle birşey yapmadan direk değiştirmesi çok güzel olmuş bence. KRON'a teşekkürler.

• Beğen
kron garantide cok sorun cıkarmıyor. benimde ön göbekten ses geliyordu servisine götürdüm ki kendisi benim sık sık parkurda arazide bindigimi biliyordu direk garantiden yeni parça istedi ve değiştirdi. o konuda kron dan su ana kadar memnunum ilerde değişmez umarım bu memnuniyetim:)

• Beğen
Tepkiler: Timur Keskin
Kron'a helal olsun bu devirde bırakın kadro değiştirmeyi herhangi bir ürünü değiştirirken kıvrandırırlar. markalarının arkasında durmak ve böylesine değer vermek 3-5 kuruş kaybettirebilir ama daha çok yeni müşteriler olarak dönüyordur.Bu durumda bisiklet alacak arkadaşlara ilk tavsiyem Kron olacaktır..
Salih abi yeni kadro bence çok daha güzel olmuş yüzüne renk gelmiş güle güle kullanın..

• Beğen
@Murat GÖNÜL

Merhaba :) Programın adı galiba How stuff works.. bisikletle ilgili Cannondale videosunu buldum ama Kron bulamadım :(

Arkadaslar ben Xc 250 aldım daha görmek nasip olmadı ama şimdi moralim bozuldu.. yani 2011 dediler bana aaldıgım ürünün.. ve Kron u ben sağlam olarak duydum hep :(

Selam.
Mosso bugün bisiklet gövdesi imalatında Taiwan da 1 numara olmuş. Ama kaliteli ama kalitesiz... Paraya göre davranıyorlar.
Biliyormusunuz 2010 yılında ürettikleri bisiklet gövde sayısı 1.700.000 adet...
Ve bu üretimin çoğu Çin halkına satılıyor.Bunu üretecek firma varsa öne çıksın bir adım derler adama...
Üretim tekniklerini kaynak dahil çok iyi bildiğim için ve uzakdoğu insan yapısını yakından tahlil ettiğim için; Mosso marka gövdelerden çekinmenize hiç gerek yok derim.
A Kalite ve C Kalite imalatları var tabiki. Şu an bircok firma bunlara kendi gövdelerini ürettiriyor.
Çindeki sanayii bölgelerinden Guangdong ve Yunnan bölgelerinde fabrikaları var. Birçok firma imalat hatlarında Kalite Kontrol elemanlarını kaldırmış ama bunlar ısrarla devam ediyor .(Audi-Mercedes hala imalat hatlarında K.K.Elemanı çalıştırıyor.)
Kaldıki Rock Shox-Fox(Bazı Parçalar)-Suntour-Rst v.b. firmalar imalatlarını Taiwan ve Çinde yaptırıyor arkadaşlar.
Bende naçizhane bir Mosso kullanıcısıyım.
Firmalar eğer kendi markalarının arkasında durup Garanti veriyorlarsa çekinmeden alabilirsiniz.

Saygılar.

selam arkadaşlar..bu işte yeni sayılırım.kron xc1000'imi %80 asfaltta kullanacağım.bu yüzden max.50 tl ye dış lastik önerirmisiniz.birde orjinal lastiğinde 2.10 yazıyor(genişlik sanırım)bunun hakkındada yardımcı olursanız çok sevinirim...bol pedallar...

Marka olarak çok anlamam ama asfaltta kullanıcaksan düz lastik (silik) lastik tercih et ve o 2.10 dediğin evet kalınlıktır o asfalt için fazla kalındır daha incelere bak...

• Beğen
Tepkiler: Timur Keskin
Maxxis Detonator da çok güzel lastiktir.yağmırlu havalarda su sıçratmaması için su kanallarına da sahip.onun dısında rubena cobra da çok güzeldir.
Cst Traveller ı hiç kullanmadım yorum yapamıcam.
Jantlara uyacaktır ama çok ince lastiklerde iç lastik ölçüsüne de bakın derim.
Biraz daha paranız varsa kesinlikle Schwalbe Marathon....

Geri