Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

@cyclist_43

Arkadaşım konu yine HOOOORRRTTTTT olmuş:eek:

Farkettiysen konu 2005 8 nci ayda açılmış son mesaj 2006 nisanda atılmış...:D :D ;)

Scudo
kron'un resmi internet sitesi var mı modellerine bakabileceğimiz ben arastırdım ama bulamadım.ayrıca 2007 modelleri ne zaman satılacak?

(link) vardı ancak şu anda aktif değil.
2007 modelleri için ise tahmin ediyorum yılbaşından önce pek bir şey çıkmayacak. Ancak ben beklemeye değer diyorum ;). Sönmez Abi'yle yaptığımız ufak bir konuşmada gerek yarışçıların, gerek hobi kullanıcılarının ağızlarını kulaklarına vardıracak haberleri olduğu gördüm :)

bende bulamadım kronun sitesini bi kere reklam alnındaki efor bisiklete tıklamıştım açılmıştı ama bi daha açamadım sanırım sitede sorun var benim aldığım duyuma göre kron un 2007 modelleri şubat ayından önce gelmiyecekmiş

bende xaos cuyum süper şikayetim yok geometrisi hakikaten çok iyi hakimiyet güzel memnunum tavsiye ederim

Xaos, Borla'dan üstün. Ben de Xaos'çuyum bu arada.

xaos daha iyi sedona borla dan

Bir kaç aya kadar yeni bir bisiklet almayı planlıyorum. Aslında Corratec X-Vert S02 almayı düşünüyordum ama bisikletlerden anlayan bir arkadaş bunu hiç önermedi ve piyasada toplanmış olarak hazır satıldığını söylediği full set Kronlardan satın almamı önerdi ve kafamı karıştırdı.

Toplama Kronlar hakkında düşünceleriniz nelerdir? Toplanmış Kronları hangi bisikletçilerde bulurum? Fiyatları nelerdir? İnternette bulabileceğim her Kron toplanmış sayılmaz değil mi? Kron konusunda tavsiye edeceğiniz bisikletçiler var mıdır? Toplama Kronlarda çeşitli seçenekler var mıdır? V.s.......

Almak istediğim bisiklette full xt sistem, rapidfire vites fren kolları, hidrolik disk fren sistemi bulunmalı. Bütçem 1800 lira.

Arkadaşınız kafanızı karıştırmış.
Toplama Kron dediğiniz, aslında Kron marka bisikletlerin ta kendisi. Sonuçta bu bisikletlerin her parçası ithal ediliyor ve montajı Türkiye'de yapılıyor.
Ancak diğer markalar da böyle... Sonuçta hiç birisi kendi bünyesinde Shimano vites vs üretemez :).
Efor Bisiklet başta olmak üzere forumumuzda yeri olan hemen her bisikletçide Kron'ları bulabilirsiniz. Ancak Full XT'li Kron XC 4000 (V fren) geçen yıl 1500 EU'ydu. Sanmıyorum ki 1800 Lira'ya bu bisikleti alabilesiniz...

@baymineral

Biz Kron biiskletlerin üreticisiyiz.1800 ytl bütçeniz olduğunu belirtmişsiniz.Bu fiyatlara yakın modeller xc 4000 LX hidrolik disk ve xc 4000 xt hidrolik disk olan bisikletlerimiz.xc 4000 lx disk 950€,xc 4000 xt disk bisiklet 1350€.Bu bisikletlerde nakitte %10 indirim vardır.lx ve xt ekipmanlar ful kullanılmıştır

Herkese selamlar,

Benzer sorumu Corratec linkinde yazmıştım ancak Kron kullanıcılarının da görüşlerini almak isterim. Çok detaylarını bulamadım ama her ikisinin de hidrolik fren olduğu Kron XC 4000 LX modeli veya Corratec X-Vert S02 arasında bir seçim yapacağım. Fiyatlar birbirlerine eşit sayılabilir. Ağırlık olarak bakıldığında Corratec 11,5 kg., kron 10,5 kg. civarında. Profesyonel olmadığımdan ve detay donanımlar konusunda fazla bilgim olmadığından görüşlerinizi almak isterim. Kron sayfası diye yanlı olmayalım lütfen :)

teşekkür.

Kron'un 10,5 kg olduğunu gösteren linki atmanız mümkün müdür? Veya bu ağırlığı neye dayanarak belirtiyorsunuz?

kesinlikle kron xc 4000 derim bende kron kullanıcısıyım ve çok memnunum 1kg az bir fark deil profesyonel olarak bakıldığında ama...ben krondan yanayım

öncelikle lx donanimli kron xc4000 in 10,5kg olduğuna inanmıyorum ki böyle değil. sitede bakın 11kg yazıyor +monitou axel(2050gr) var üzerinde,17,5inch kadro alacaınızı düşünürsek pedallarla bu ağırlık 11,5altına değildir!

corratec te ise MANITOU SILVER SUPER Lockout maşa var. eksileri seri dışı aynakol kullanmış olması. ama bu size yarışmayacaksanız uzun yıllar asla sorun çıkartmaz.
aradaki fark sadece 500gr. bana sorarsanız kesinlikle corratec derim. inanın bana kesinlikle biri almanyada üretilmiş diğeri ise çinde

• Beğen
Tepkiler: r_scribble
Geri