Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

arkadaşlar kron xc 4000 16 inç kadro arıyorum.ilgilenenler.tusunami_011@hotmail .com.

Scudo
Yeşil Bisiklet'te LX'li olan versiyonu yok (en azından sitesinde yok :)). LX'li versiyonun maşası Manitou Axel Comp, XT'li olanın ki ise Rock Shox Reba SL ;).
He bu arada, Kron XC 4000'in full XTR (disk frenli) olanı da çıkmış, maşası Rock Shox SID Team 2006. Pedalsız ağırlığının 9,2 kg olduğunu söyledi yetkililer :eek:. Disk frenli bir bisiklet için çok iyi bir ağırlık...

Paran çoksa neden olmasın ;).
Full XTR'lı Kron XC 4000'in karbon komponentleri var, ağırlığı pedallar hariç 9,2 kg gelmiş işte :). Biz Uğur'la biraz tartıştır üzerine, 9'un altına inebiliecek kapasitede...

Dün tesadüfen efordaydım ve full xtr lı kron u gördüm, son derece hafif... Fiyatı çok iyi donanımına göre.
Çağatay tabiii hafifletmek mümkün, öncelikle cantlar çok hafif değildi, onun yerine daha hafif bir cant seti kullanılabilir, ayrıca iç lastik olarak hafif olmadığını tahmin ediyorum, bir kaç optimizasyonla rahatlıkla 100-200 gr hafifleyebilir...

Selesi 200 gr, sele borusu 270 gr. Şimdi 120 gr'lık bir sele (Selle Italia'nın var sanırım) ve 190 gr'lık bir sele borusu da takarsanız 150-200 gr'a yakın daha gider :). Ama işte ultralight diye adlandırdığıımız parçaları bisikletinize aldıkça harcadığınız para katlanarak çoğalıyor :).

bilgi için tşkler. halilcim sen uğur abiyle 9'un altına inecek mi tartışmasına devam et..eğer bi sonuca bağlanırsa bizimlede paylaş bu bilgiyi:D :D

1 kaç bin dolar daha harcanırsa rahatlıkla 9 un altına iner :D

:D Hakan Abi doğru söylemiş, sahip olunabilecek en pahalı XC 4000 sahibi olursun ama bisikletin de 9- kg olur ;).

Sönmez kusura bakma geç oldu cevabım.
Gürsel abinin orada tarttığım Kron V frenliydi.

halil, pedal derken şunları mı demek istedin?

http://img109.imageshack.us/img109/8010/571328res20jr.jpg

bunlar ise 152 gr. mış. hepsi beraber 9.350 gr. eder :eek: bu bisikletin fiyatı ne kadar acaba :rolleyes:

XC 4000 xtr bisikletin fiyatı 2500€.Ağırlğı bir iki değişiklikle 9 kilonun altına inebilir.

Goldenskull evet pedaldan kastım o, ancak verdiğin ağırlık çok iddialı oldu :). O muhtemelen tekinin ağırlığıdır ;). Ayrıca bisikletin toplam ağırlığını yanlış vermişim, 9200 gr değil 9050 gr olacak :). 300 gr. da pedal olsa 9350 eder. Bu ağırlık 9'un altına çok rahat indirilebilir :).

Arkadaşlar bu kron xc3000 nin ağırlığını bilen varmı ? Hiç bi yerde bulamadım. Çok ağır değilse Trek 3900 yerine bunu almak istiyorum. İyi bi fikirmi acaba ?

Kron XC 3000 Hem ağırlık bakımından ,hem de donanım bakımından Trek 3900 dan daha iyidir.

Kron XC3000 ve Trek 3900 kıyaslanamayacak bisikletler. Bir defa biri Deore'li (XC 3000), diğeri ise Acera'lı (3900). Hem kadro olarak, hem de donanımın verdiği ağırlık olarak XC 3000 daha hafif ve daha performanslı bir bisiklettir.

Geri