Scudo Sports

Kötü gözüken elektrik kabloları

Enes_A.

Üye
Tepki
33
İsim
Enes A.
Bisiklet
Whistle
Arkadaşlar bisikletime araba kornası taktım 6v aküyle çalışıyo size sorum aküden kornaya butona vs. yerlere giden kablolar var bunlar kötü gözüküyor bu kabloları nasıl düzgünce kapatabilirim,gizleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Kasar
Scudo
Bir oneri eger arti ve eksi icin iki ayri hat varsa bisikletin govdesini eksi uc olarak kullanip kabloyu teke dusurebilirsiniz. Arti ucu fren kablosundan gecirip diger fren kablolarina baglarsaniz kamufle edebilirsiniz

ya yok 2den fazla kablom var incesiyle kalınıyla bi de zaten akü direksyon göbeğinin orda korna da ön reflektörün yanında yani kısacası frene bağlanabilecek bi durumda değil kablolar

• Beğen
Anlamamissiniz dediklerimi. Bir daha okuyun. Lutfen.

yok yok anladım anladım da benim kornada önde aküde önde arka frene bağlamak saçma olur ön frene bağlarsam da benim işime yaramaz çünkü ön fren kablosu sadece kornanın yanından geçiyo ön frene bağlama için aküden frene bi kablo çekmem gerek ama ben frene çekceğim kabloyu direk kornaya çektim

• Beğen
@Cembio D.32 Yapı marketlerde spiralli kablo toparlayıcılar var. Uygun çapta alıp fren kabloları ile sarabilirsiniz.

Arka frene baglayin kismini nereden cikarttiniz. Fren kablosundan gecirin derken bos dis kablo alip kabloyu fren hatti gibi gizleyin demistim. Anlamamisiniz. Neyse araba kornasi vs bisikleti hos yapmayan ekler. Bu is icin guzel bisiklet kornalari varken Dogan gorunumlu Sahin isine donmus. Sahsen cok iyi bir uygulama degil cunku gorsel yapiya uymuyor. Tabi bisiklette zevk te sizin.

@Cembio D.32 Pek hayal edemedim yerlerini ama eger fotograf cekip atarsaniz daha iyi fikirler uretilebilir. Nasil durdugunu merak ettim dogrusu onde.

Geri