Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Koşu ayakkabısı önerisi

soonx

Üye
Tepki
2
arkadaşlar mağazaları gezeceğim bana koşu ayakkabısı lazım.

önereceğiniz varmi ve genellikle koşarken dışa doğru basıyorum hafiften.

her yerde koşacağım onun için her araziye uygun olmalı.

öneriniz nedir.

Scudo
Eğer arazide de koşayım yaz kış farketmez derseniz "Salomon XT wings Goretex" modelini tavsiye ederim.. Ama sadece güzel havalarda kullanacağım derseniz de Adidas'ın Vanquish 3 veya 4 modelini tavsiye edebilirim.. Biraz daha sert koşullar için Adidas Canadia, Vanquish'e göre daha iyi..

nike tuned ten bir bak istersen yalnız türkiyede varmı bilemiyorum banada yurt dışından gelmişti, ayrıca reklam filmide var, daha iyisi yok yalnız renkleri biraz acayip kaçabilir ben bile ayakkabı geldikten 6 ay sonra giymeye başladım bence bi araştırın

İki arkadaşımız sizi bilgilendirmek için önerilerde bulunmuş zaten. Konuyu dün açmışsınız daha acele etmeyin o kadar, yazan arkadaşların önerilerini inceleyin şu an için...

@soonx

İşte sana mükemmel bir ayakkabı ( Nike ZOOM AIR VOMERO 3 ) istediğn yerde
koş .Sert zemindede yumuşak zemindede süper bir antreman ayakkabısı.;)

adidas canadia alabilirsin. ben kullandım oldukça iyi bir ayakkabı ama kış kullanımına uygun değiller

nerede kulanacaksın
asvaltmı tartan mı
bunlarıda belirtirsen
daha yardımcı olunur

yakınsan ender spor var güneşlide orada hem çeşit
dönem dönem numune ayakkabılar da oluyor fiyatta iyi
deneme imkanıda var ayakkabı ayağın da hissetmen daha iyidir
bana iyi gelen sana uymayabilir

2009 Nike air max.. Guncel modelden daha basarili ve guzel bir indirimle de alabilirsiniz.
Ortopedik kusurlari da minumum duzeyde hissedersiniz...

Koşu için en iyi ayakkabı Asics'dir, netde testlere bakarsan hep birinci Asics olduğunu görebilirsin, Japon markasıdır ama bir sorun var Türkiye'de yok, ucuz modeli Tiger modeli var heryerde, yada var ben bulamıyorum, işi bilen, yurtdışıyla bağlantısı olan koşan adamların ayağında hep Asics görüyorum, dışarı bi gidersem ilk işim bir Asics almak olucak.
İkinci olarak önerebileceğim burdada rahatlıkla bulabileceğin New Balance 993 modelidir, bu model daha önce İngiltere'de üretilirdi şimdi Amerika'da üretiliyor, siyahı çıkmış güzel duruyor, koşucuların ayağında gördüğüm ikinci markada NB
Üçüncü olarak Nike Vomero, bu ayakkabı hem hafif hem rahat, galiba şimdilerde 4 ü çıkmış, bende 2 si var çok memnunum, aslında Vomero'yu 2. sıraya rahatlıkla koyabiliriz. Nike'da bir Zoom modeli var en pahalı modeli ama bence Vomero daha rahat bir ayakkabı.
Adidas'dada ayakkabı modelleri tabi var ama ben Adidas'ı giyimde daha başarılı bulurum.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Gokhan'a katiliyorum; kosu icin Asic Gel-Kayano 15 veya 16, eger her turlu hava ve yol kosulu icin istiyorsan New Balance 875 :vroam: :vroam:

Asics Gel Kayano 17 çıkıcak 1.12 de , Adamlar koşu işinin kitabını yazmış, koşu için çorap bile üretmişler, New Balance'ın mağaza müdürü, abi Asics çok iyi ayakkabı bir getiren yok dedi, getirsekmi acaba:) ayakkabılar biraz pahalı burda bizim millet fiyata bakıyor, birde ayakkabı dışındaki tekstil ürünlerinde biraz zayıflar. Vepa Öztarhan spor salonunda geliyor benim tam yanımdaki dolabı kullanıyor, ulan koca soyunma odasında başka dolabmı bulamadın, sırf adama uyuzluğumdan new blance dan soğudum, allahın keltoşu.

Birde aklıma geldi, Salomon var, outdoor cular bilir, çok iyi bir marka, trekkingde tartışmasız bir numara, çok iyi koşu ayakkabılarıda var, Bike&Outdoor'da gördüm ama çok çeşit yok, burda pek satmıyormuş isminden dolayı, bilmiyorum musevi asıllı bir firmamı ama bizim millet bu ne ya böyle yahudi ismi istemem diyorlarmış:)

Ayakkabı seçmek zor iştir. İster üst seri olsun ister pahalısı olsun bir kişiye olan başka birine olmayabilir. Deneme yanılma yoluyla doğru ayakkabıyı seçersiniz. tabi günde 3-5k, ortalama haftada 15 k koşuyasanız sorun yok ama 15-20 k koşuyorsanız haftada 50k üzeri koşularda ayakkabının önemi artıyor. Yani 90 liraya alacağınız bir ayakkabı 250 liraya alacağınız bir ayakkabıdan daha rahat olabilir. Onun için tavsiye yerine beğendiğiniz bütçenize uygun olanı seçin.

asics gel nimbus 11 kullanıyorum müthiş bi ayakkabı köln maratonu fuarında bulunca bi çift daha aldım müthiş tavsiye ederim

Nereden tedarik edebiliriz bu ayakkabıyı? Türkiyede satan yer var mı ? Denemeden almak riskli (numara uymayabilir)

aynen, denemeden özellikle koşu ayakkası almak çok riskli numaralar aynı markanın farklı modelinde bile fark ediyor. Asics, İnter Sport satıyordu bi ara, şimdi varmı bilmiyorum.

Geri