Scudo Sports

korna yapımı

salcano

Aktif Üye
Tepki
24
Bisiklet
Salcano
kendim korn nasıl yapabilirim.(kornayı bir boruyla istediğim yere uzatacam)

Scudo
bahsettiiğin şey hvalı korna flnsa şu 14 15 yşndkilerin kaldırımda giderek pompaya basıp basıp yayaları korkuttukları sistemse bence gerek yok bisikleti sevdiremiyoruz bu vya bunun gibiler yüzünden eğer bu değilse ki elektronik sisteme açmışsın konuyu

bu durumda kabloları kes muhlemeden kornayla güç kaynağı(pil) arasında iki kablo vardır onları kes 1. kabloyu uzat elektrk bandıyla kabat 2. yede bunu yap olsun bitsin ;)

haa unutmadan bantladıktan sonra silikon tabancasıyla yada çakmakla :D:D:D silikonu bantla koplalar arasına sabitleştir su almasın kablolar ;)

@secwoo
korkutmak için yapmıyorum ki ben onu aniden bir çocuk fırladımı basacam
pompalı yapacam

:( Bende 14 yaşındayım...

@salcano

çocuk korkup önünde düşüverirse nolcak...

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@H.Çağrı

hahahhahah :D yuh be niye korkçak çocuk ben o zmn köpek çıkarsa basarım sonra köpek koşturmaya başlar yok ya ayı ya fln yapimm :D:D

@salcano

Senin yaptıgın ya da yapmak istediğinin yorum veya konuların bisiklet felsefesi(Sporu,tur amaçlı,fr,dh vs) alakası bile yok.Biraz daha düşünüp taşındıktan sonra aç konularını!

• Beğen
Tepkiler: Sercan Sözer
korna yapcam diosan ya al bi korna dağat sonra tekrar yap (kendin yapmış olursun) ya da bakkaldan makkaldan al bi düdük etrafına biboru bi de pompa bul al sana korna

• Beğen
Tepkiler: salcano
arkadaşlar bende normal araba kornası war birde bende 12V 7 Amper akü var.bir düğme ile kornayı bağladım daaaaaaaaatttttttttt diye süper bir ses çıkarıyor hemde trafikte araçlar hatta kamyonlar bile kornamın sesini duyuyorlar.

aklı başında yorum yap.bende 14 yaşındayım ama senin gibiler yüzünden bisiklet sporu kötüleniyor.

@DijibrilHakan

istanbula gittiğimde onu bende yapıcam ama ben 3-lü kamyon kornası bağlarım herhalde yada vapur kornası falan (tabi böyle olunca o aküyü doldurmak için koca bi jeneratör gerek)

şaka bi yana bu aküler ve korna fiyatı ne kadar?; Aküyü nasıl dolduruyorsun?, bende neon, bulabildiğim heryere ışık, öne 5 tane 1 ytl'lik el fenerinden bozma far takacağım. bunuda takacağım korna ama nerde bulabilirim?

@DijibrilHakan

Süper...:D bir video atsana, nasil caliyo merak ettim :D

Bende de var o havalı kornadan gerçekten iyi ilgi çekiyor ama yayaların arkasından basmamaya çalışıyorum ;) Maliyeti 5-6 Ytl arası

Geri