Herkese günaydın,
Sabah antremanım sırasında maltepe dolaylarında kimliği belirlenemeyen
köpeklerin saldırısı sonucu ( havlamalar, ardından gaza gelip ufak ısırma girişimleri ve dişlemeler) bisikletin köpeklerin olmadığı diğer tarafına inmeye çalışırken herhalde heyecandan da olsa gerek ayak bileğim yere ters basmak sureti ile burkuldu (kırılmış da olabilir çünkü ardından inanılmaz bir miğde bulantısı başgösterdi ve bayılmamak için kendimi zor tuttum, bu belirtileri ciddi yaralanmalarda vücudun otomatikman şalterleri kapatma girişimi olarak biliyorum) Köpeklerden normalde hiç korkmama rağmen hani garanti olsun diye tercih ettiğim bisikletten inme girişimi malesef ( belkide uzun bir süre bisiklete binemememe sebep olacak) bu ufak kazayla son buldu.
- Eve yaklaşık 20 dakikalık pedal mesafem olduğu için mecburen tekrar bisiklete binip mümkün olduğunca bileğimi zorlamadan eve ulaştım, 15 dakikalık buz kompresinin ardından şu anda dinlenmekteyim, ancak yerimden kıpırdayamaz durumdayım. Kendimi toparlayıp akşamüzeri doktora görünene kadar bildiğiniz yapılması gereken önemli hususlar var ise (sargı, kompres vs.) önerilerinize açığım . Özellikle doktor olan üyelerden. Teşekkürler.
Sabah antremanım sırasında maltepe dolaylarında kimliği belirlenemeyen
- Eve yaklaşık 20 dakikalık pedal mesafem olduğu için mecburen tekrar bisiklete binip mümkün olduğunca bileğimi zorlamadan eve ulaştım, 15 dakikalık buz kompresinin ardından şu anda dinlenmekteyim, ancak yerimden kıpırdayamaz durumdayım. Kendimi toparlayıp akşamüzeri doktora görünene kadar bildiğiniz yapılması gereken önemli hususlar var ise (sargı, kompres vs.) önerilerinize açığım . Özellikle doktor olan üyelerden. Teşekkürler.