Scudo Sports

Köpeklere Kesin Çözüm

Scudo
evet güzel bir fikir de , abi ben şu 2 ayaklı köpekleri merak ettim :)

Yanınızdan geçen veya kendince size eşlik etmeye çalışan her köpeğe sıkmıyorsunuzdur umarım.

@CEM HELİMOĞLU

:D:D:D
tabanca nasıl birşey, havalı tabanca mı ?, ses mi ürkütüyor yoksa canları mı yanıyor biraz?

"Biraz yavaşlamak" ve illaki gerekiyorsa "durmak" gibi çok kolay bir çözüm varken kendinize dert çıkartmayın derim ben.

• Beğen
Tepkiler: Göker Gülay
@Soner Sarihan

zaten 4 ayaklı köpekler dışındakiler için bu 2 ayaklı köpeklere bişey olmaz görünüşleri bize benzer ama beyin yapıları biraz farklıdır ;)

• Beğen
Tepkiler: Cyclist999
@Sezer Özdemir

Üstad çok iyide aman diyeyim karşıdaki iki ayaklıda gerçek bir silah olabilir, kendini savunmak için sizi yaralayabilir ya da daha kötü şeyler yapabilir :( Size tavsiyem bu formülü sadece dört ayaklı köpeklerde kullanın.

bence kötü bişey.. siren alsanız daha iyi bence gürültü onları rahatsız edebilir.. yaptığınız şey hem bi köpeğe zarar verebilir oda bir can.. yavrusu olabilir yaralı olabilir sizi kovalar ve bağırır.. köpeklere böyle davranmayın lütfen manevi zararlar doğurabilir dediğim gibi siren korna gibi birşey halleder diye düşünüyorum.. iyi forumlar

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bu sadece bir ses tabancasıdır herhangi bir zarar vermiyor merak etmeyın :) çekirdek dışarı çıkmıyor yanı :)

@Sezer Özdemir

Sezer Merhaba,

İstanbul'a geldiğinde yolun Kağıthane tarafına düşerse fabrikalardaki kangal cinsi bekçi köpeklerine karşı denemeye kalkma.İnan köpekler dana kadar.Kurusıkı tabanca değil gerçeği ile ateş etsende nafile.
Bu uygulamayı yıllardır bizim bir arkadaş kullanıyor.Dediğin gibi çok etkili.Köpeklerin ses'e karşı hassan kulakları aşırı bir patlamayla etkileniyorlar.Ne olduklarını anlıyana kadar da sen ordan uzaklaşmış oluyorsun.
Ben köpek kovucu kullanıyorum.Ama hep içimde acaba elektronik alet çalışmassa falan diye korku da var.Ciddi ciddi bende almayı düşünüyorum.Yada bayramlarda torpil diye tanımlanan patlayıcılar var onlardan alıcam.Ama onlarında fitillerini yakana kadar köpek bizi öper diye düşünüyorum.
Bu arada bu tabancayı bisikletınde bulundururken faturasını da yanında taşı.
Ayrıca 18 yaşından küçüklerin bu tür sahte silahları taşımaları yasaktı diye biliyorum.Senin yaş 18 + değilmi.
:)
İyi akşamlar.

@Sabri Atalay

Merhaba Sabri
17 yaşında olsamda babam taşıyor zaten yanında doğru söylüyorsun öyle arsız köpekler çok ben kendım sıvaslı olarak bılıyorum kangal ilçesine gittiğimiz zaman aman tanrım oda ne ? ya böyle bi köpek olamaz ya yerden kalkamıyor hayvan :) diğerleride sankı camın ıcınden gırecekmıs gıbı gormen lazım tabı en etkılı yontem dedıgın gıbı dazer kopek kovucular bende korkuyorum ya pıl bıterse elektronık aksam sonucta ? bazen sılahta bıle aklıma gelmıyor degıl yanı ya kapsul bıterse ya saldırırlarsa sonucta 50 mt onceden cıkarıyorsun sılahı,sonuçta kul yapısı yapacak bir şey yok.
İyi günler.. :)

Yanınızda ufak teker atmakta kullanabileceğiniz yiyecek bulundurursanız bu da bir çözüm alternatifi olabileceğini düşünüyorum.

Yiyecek vermek kısa vadede çözüm olabilir ama uzun vadede o aptal hayvan havladım yiyeceği kaptım diye düşünecek, sonra her gelen geçene havlar, ödüllendirmek olur çünkü. Bu fikrim köpeklere fısıldayan adam izleyerek bende oluşan tabi :)

@cruiser76

:D :D :D

Haklısınız, köpekleri kovarken eğitimini de düşünmek lazım.

Geri