Scudo Sports

Konya

Scudo
http://i1036.photobucket.com/albums/a443/mustiki212/Adsz.jpg

Yukarıda resimin olduğu yerde şimdi kuşbakışı çıkaramadım ama yanılmıyorsam orası "Pınarelli bike"nin e sinin olduğu yerde ince sokak varya orası direk rampalının hemen arkasındaki köşede duran dershaneler sokağında camini yanındaki yol. Oradan direk olarak eski sonra yeni larendeye çıkarsınız. yada akedemi hastenesini görüyorsunuz. orasıda muhacir pazarını yanında hemen oradanda bisikletçiye uğrayabilirsiniz...
mustafa amca yada ahmet abi size gerekli yardımda bulunur. Olmadı özelden yazın telefon numaranızı bir gün sabah yada öğlen gidip beraber konuşalım...

@Mesut Girgiç

Sevgili mesut abiciğim hiç böyle dua olurmu bize telefon geldi Mehmet MUTLU abimizin duğunu vardı biz ona iştirak ettik hem davete icabet etmek sünnettir biz aynı zamanda ironlarında davetine icabet ettik (inan davetiyede pilav olduğu yazmıyordu gelin alındıktan sonra hep beraber yemeğe gidildi olay bundan ibaret) ;)

Çayırbağı - Karadiğin - Kayalı dan
Bulumya pınarbaşına çıkıp,
asfalttan geri dönüş nasıl olur?...
Görüşlerinizi bekliyorum...
Üstadlar bu duruma ne der?

Yaklaşık % 60 asfalt, geri kalan muhtelif toprak yol gibi görünüyor.

Güzergah haritası da bu, saygıyla...
http://img714.imageshack.us/img714/4034/hat1a.jpg

@Mesut Girgiç

Evet, kağıt üzerinden ve google penceresinden fena değil...:rolleyes:
En azından önümüzde yol olacak, iz olacak.... :)
araba veya traktör izi varsa "patlak lastik 2" filmini büyük ihtimalle çevirmeyiz.
Bu arada çeşmeler akıyor mu bilmiyorum...

sevgili üstadlarım... olurlarınıza arz ederim...:cool:

@Fatih Sert

Abi sen Köln'de değil miydin? Oralardan bir rota mı belirleseydik acaba? :) Şaka bir tarafa rota güzele benziyor. Hafta sonu bir mani çıkmazsa çeşmelere beraber bakarız akıyor mu akmıyor mu :rolleyes:

Ben de gelmek isterim. Ben de bende.:) Bi de bisikletime sorayırm hipritim emektarım ağır siklet pisikletim benim bakalım rotaya ne der. İnatlaşırşak gittiği yere kadar gider geri döner:D :D

(Önümüz kış olduğu için kış öncesi ya tam off road ya da 2000+ km yol yapalım kışın da karışık ya da 80-100 km'ler yapalım. Fikir benden yorum sizden)

@Fatih Sert

Hafta sonuna yağış var diyor.
Geçen hafta zaten mtb yapmıştık.
Velhasıl; bu hafta sonu asfalttan Kadınhanına gidip börek yiyelim, senin parkur müsait başka bir haftasonuna kalsın cepte keklik misali üstad. ;) :)

@Faruk ÇUBUKCU
Hac iyi fikir aslında bu aklıma gelmemişti madem 2000 yaptık hac yapmak farz oldu kanımca:)

@atunsay

2000 sendeeeeeeeen:in: + sı..... ... benden......kuvwvet versin Mevlâm;)

verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkürler... malzeme listemi oluşturmaya çalışıyorum şimdi.. en kısa sürede yollarda buluşmak üzere

@Mesut Girgiç

üstadım münasiptir.... :winkenlux
günü belirlersek inş programımızı yaparız...
pazar günü tercihimdir...

Konya'da üst düzey bisiklet satan arkadaşlarında dediği gibi Pınarelli var. Ayrıca bir de www.sporcupazari.com var. Uygun fiyatlı bisikletler mevcut. Konya merkezli bir firma. Drag bisikletlerin Konya bayisi ve başka firmalarla da görüşmeleri var. Daha geçen gün oradan yol bisikletimi aldım. Gayet de memnunum. İsterseniz yardımcı olabilirim. Yani Konya'da şu an için benim bildiğim üst düzey bisiklet alabileceğiniz 2 firma var.

Krokisi;

http://img232.imageshack.us/img232/7896/krokif.jpg

Telefon: 0 332 323 57 47

Geri