Scudo Sports

Konya

Scudo
GEZİ ÖNERİSİ ANONSU:

Çumra dan Bankacı Mehmet arkadaşımıza duyurulur.
Eğer kendisi de bu mesajıma olumlu yanıt verirse :

Pazar günü saat 10 gibi Şerafettin cami şadırvanından hareket edip Çumraya varıp ve saat 12 civarında Çumrada Mehmet bey ile buluştuktan sonra Çumraya 12 km uzaklıktaki Obruk'u görüp geri dönelim derim inşallah...

Gelmek isteyenleri görelim.. :

@AHMTB

Ben de geleyimde, beni de minibüsten kamyona terfi ettir hay ağa, olma mı ?

Hayır kendi kendimi niye bozuyorsam ??

• Beğen
Tepkiler: cumra ve Bugsbunny
ben de konyadayım dostum bısıklet surmek ıstıyorsan selcuk unıversıtesı bısıklet topluluguna beklerız

selcuk unıversıtesı bısıklet topluluguna beklerız en kısa zamanda gelın beraber surelım face de grubumuz var oradan bulabılırısnız

@atunsay

Yahu Ahmet hoca ben o mevzunun ucundan kıyısından yağmuru rüzgarından tozu toprağı bulutundan hiç bahsetmiyor o mevzu tarih oldu derken sen hala minibusten bahseiyorsun olmaz ıııııı olmaz bak ben ağzımı açmıyor susuyorum niye Sükut ikrardan gelir hatasız kul olmaz sana uyduk bi defa bindik o minibüse:eek: şimdi sana da sükut oldum ekibe de sükut

selcuk unıversıtesı bısıklet topluluguna beklerız en kısa zamanda gelın beraber surelım face de grubumuz var oradan bulabılırısnız

Insallah ne zman ıstersenız :)

ArkadaŞlar Yarin 09:45 De Bİzİm Eve De BuluŞup Kİlİstra Ya GİdeceĞİz Top:110 Km Yaninizda YİyeceĞİnİzİ Alin

@Mesut Girgiç

Ben gelirim; BMX'im de gelir.
26*2.00 lastiklerimle usul usul gelirim; "usul"luğuma da devam ederim hani belki bi kaçan olur, uçan olur.
Hiç kızmam kızamam uçana kaçana; lakin ortada matematik, fizik bi de "tarih" var.
Hiç bozamam kimyamı da yine de gelirim.
Ben gelirim; BMX'im de gelir.

He he he heeeeeee :D :D :D

@cumra

Sen de o saatlerde Çumradan Konya ya doğru harekete geçerek bizi yolda karşılayabilirsin. :in:

• Beğen
Tepkiler: cumra
Geri