Scudo Sports

Konya

Scudo
Yaşasın benim de yaşım tutuyo :winkenlux Gelmek isteyip te, "yaş" probleminden dolayı gelemeyeceklere, bi kaç "yaş" hediye edebilirim :D ; hemi de karşılıksız :rolleyes: ... Nasıl? He he heeee...

Ben gelemeyeceğim taa Beyşehir'e kadar amma, sizi uğurlamaya geleceğim. Su dökecem arkanızdan bi de dua edecem; yolda çobanın biri gözlüğünüze, eldiveninize felan takmasın kafayı diye :D . Beyşehir yolunda da hiç çoban görmediydim amma, ne biliyim, bi uyarı işte benimki :D

Semih, iyileşmene sevindim :) . Ama sen yine de bu turda Team Columbia Çuf-Çuf ekispiresin başı olma. Mesut abiye takıl; hacı murat 124 ile git-gel. Ya da olmadı Meram expresi modunda. Sağlık için yani, egzersiz yapar gibi; zorlamadan bedenini . Çünkü Egzersiz "IN" Spor "OUT", di mi Mesut abi? Di mi Ahmet Yıldırım? :eek: Yok yok Ahmet'e sormıyım yaa... :D

@Mesut Girgiç
facebook grubunda resim bulamadım, ama üye oldum, kişisel profildeyse albüm linkini ekleseniz buraya?
gerçi burada facebook adresine izin verilmiyor, önce www.getir.net te kısaltın sonra buraya ekleyin,
mesut abi vakit alıyor demişsiniz merak ettim tek tek mi yüklüyorsunuz ki resimleri foruma?
yasak demişken niye bir bisiklet forumunda bu kadar yasak var anlamadım gitti.

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
Arkadaşlar bu güzel geziye herkes gibi katılmayı istiyorum. Ahmet hocanın aradığı şartlara haiz olsam da evsel şartlar yolvermediğininden gelmeyeceğim.:eek: Hepinizin bol keyifli bir gezi geçirmesini dilerim

@eyup ensar

Fırsat bulursam bisikletforuma da yüklerim inşallah.
Bisikletforuma çok şey borçluyuz önce bunu ifade etmiş olalım. Ona sadakati zaafiyete uğratma konusunda hiç bir mazereti meşru görmem. Ancak şunu da belirtmem gerekiyor ki;
bisikletforumda bir fotoyu görünür hale getirmek için önce başka bir resim sitesine fotoları tek tek yüklemek daha sonra oradan imaj linkini kopyalayıp bisikletforumdaki mesajınızın içine bunu tek tek kopyalamak gerekiyor.
Eğer bir mesajın içinde yayınlamak istediğiniz 40 foto varsa bu işlem silsilesinin tamamını 40 kere tekrarlamak ve daha sonra da fotoların yerlerini tek tek kontrol etmeniz gerekiyor.
Yaklaşık 5 yıldır bu işlemleri benden başka yapan kişi yok ironman ekibinde.
Neredeyse 200-250 civarı tur paylaşımında bulunmuşum. Paylaştığım yani yukarıdaki işlemleri yaptığım toplam foto sayısı ise belki 6 bin ile 10 binler civarında..
Yerimi almaya çalışan başka birisi de olmayınca bende de haliyle bir bıkkıntı oluştu artık..:(
Fotoları buradan yayınlamam demiyorum. Yayınlarım ama vakit ve sabır bulursam.. :) Yada bir yardımcı bulursam.. :)

Eyüp bana facebook tan arkadaşlık teklifi gönder sana profilimi açayım. ;)

Ama bisikelt foruma kesinlikle başka bir sitenin LİNKİNİ ATMAM. Atana da karşıyım. Zira bisikletforum bir geçiş yeri değil, dünyanın en büyük Türkçe bisiklet forumudur. Böyle bir hareketi asla haketmez.

@smh42

Sen boydan kurtarırsın.. :)

Şaka bi yana, sen bu turlara genelde abinle birlikte katıldığın için, hatta öyle olmasa bile senin aileni biz ailecek tanıdığımız için onların rızalığı konusunda bir sorun kalmıyor.

Eğer bir kişinin ailesinin bu tür turlara rızası yok ise yaşı değil 18 hatta 118 bile olsa tura gelmesini istemeyiz.. ;)

benim yaşım tutuyo fakat günüm tutmuyor ne yapsam nerelere gitsem kafamı vursam bilmiyorum muhtemelen gelemem gideceklere selam eder ellerinden öperim üstünüzü iyi örtün menemeni fazla kaçırmayın
konya ya dönüş ne taraftan olacak kaçta çıkacaksınız bildirirseniz karşılamaya bari gelelim :in: :D ;) :)

@dede

Ciğerim Dedemm.... Senin YAŞın da makbul KURUn da......
Hatta.... Sen bizi bu YAŞında; YAŞ götürür, KURU getirirsin evelallah.
Başta Mesut Abim olmak üzere; Bizler Seni Sırtımızda bile taşımaya hazırız. Yeter ki sen bizimle gel....
Çünkü........Sen, ekibimizin velinimetisin.
İster YANIMIZda ol; istersen derYARIMIZda....
Yeter ki bizimle ol....

tamam ama size ne mesaj gönderebiliyoruz ne de arkadaşlık teklifi i siz ekleyiniz.

evet ben de resim yükleme anlatımlarında kimse değinmediğini görünce sordum,
diğer yükleme sitelerinin de araçları var ama tek seferde yüklenen bütün resimlerin kodlarını veren imageshack.us sitesinin programı, ben de bir tekrar bakayım hangisi daha kullanışlıysa.

yukarıda ki mesaja ek.
edit: imageshack.us sitesinin aracı hızlı güzel pratik o an da yüklenen resimlerin linklerini hepsini birden veriyor. ama siteye url de veriyor, belki bunları temizleme yolu da vardır. ayrıca resimlerin hepsini istenilen boyuta(800X600) iki tıklamayla getiriyor.
tinypic.com un aracıda güzel ama ben bütün resimlerin linkleri içinde topluca verdiği bir yeri göremedim resimlerin linklerini tek tek veriyor. o programı da indirilebilir. ama linkleri tek tek verecekse değmez

GEZİYE KESİN KATILACAKLAR (Eş veya Veli İzin Belgesi Olanlar)
1- Mesut Abim,
2- Ciğerim Dedem,
3-4- Ahmet ve Semih Kardeşler
5- Ben DENİZ.

GEZİYE KATILABİLECEĞİNİ SÖYLEYİP DE KESİNLEŞTİRMEYENLER :
1- CUMRA ve
2- RAŞİT isimli arkadaşlarımız.

Bu arkadaşlar da durumlarını Yarın Akşama kadar (27 Mayıs Perşembe) kesinleştirirler ise; Ben de Cuma günü kişi sayısına göre alışverişimi yapabileceğim.

Tekrar Yazmakta fayda var: Kamp için ; Çadır, uyku tulumu, mat, alt-üst eşofman, terlik ve 1 takım çamaşır, 1 adet çatal ve kaşık ile bir miktar (15-20 TL kadar) da para alınması gereklidir.

AYRICA.... Hasan ALPER kardeşimiz ile; Büyük bir ihtimalle Konya-Beyşehir yolunun 72 nci Km.sindeki (Beyşehir-KONYA yolunun 22 nci Km.sindeki ( Kamp Yerine 22 + 12 = 34 Km. uzaklıkta) Ali Bilir ya da ATİK Tesisleri'nde ÇORBA (Kahvaltı) için durduğumuzda karşılaşmayı ve birlikte çorba içmeyi umuyorum.

@eyup ensar

Eyup kardesim.
ben foruma foto yuklemeyi biliyorum ve bunu sen de biliyorsun. olay zaman meselesi.

senden ricam bundan sonra gezi fotolarini ben sana yollayayim sana zahmet sen de forumda yayinlayiver... :)

Geri