Scudo Sports

Konya merkezde çalınan kron xc 1000

öncelikle geçmiş olsun istanbulda oturuyorum.öndeki ambleminin tam yapışık olmadığını söylemişsin bnce bu pek bi ayırt edici özellik olmayabilir bndede kron xc 1000 var ve bnm amblemde tam sabit değil. bisikletinin bulunması için daha belirgin bi özlliğini yazarsan belki daha kolay bulunmasını sağlayabilirsin örn beden numarası veya herhangi biyerinde bulunan çizik daha yardımcı olacaktır. inş en kısa zamanda bulunur geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: ugur.2034
Scudo
@mekonizma

evet öyle söyledim en azından konya içinde olan bi bisiklet için ayırt edici bi özellik olabilir. Zaten digerlerinden çokta bi farkı yok

inş en kısa zamanda bulunur. çok kötü bir duygu aramaktan vazgeçmeyin derim benimçalınan bisikletimi 1-2 ay içinde bulmuştuk almak zorolmuştu fakat almıştık. inş sende bisikletine biran önce kavuşursun.

• Beğen
kaRdesım qecmıs oLsun En Kısa Surede buLunur uMarım .. Benımde Icım Acıdıı Sımdı Bı ZmanLaR benımbı Bu AleT :) :(

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Dostum umarım bisikletin en kısa zamanda bulunur.Çok üzüldüm adına.Gözümü dört açacağım senin için.İnanın bu tür haberler gördükçe çok sinirleniyorum!

• Beğen
Geri