Scudo Sports

Konya merkezde çalınan kron xc 1000

Scudo
Çok geçmiş olsun:( inş..en yakın zamanda bulunur...

• Beğen
Tepkiler: ugur.2034
Buyuk gecmis olsun, isallah bulursun bisikletini. Hırsızlık yapanın nerdeyse ödüllendirildiği , yasaların caydırıcı olmayı bırakın cezalandırıcı bile olamadığı bir ülkede yaşıyoruz malesef. Poliste bıkmış artık yakalamaktan. Onlar yakalıyor mahkeme 2 ay sonra bırakıyor. Canavarca cinayet işleyip kafa kesenleri bile deli diye bırakacaklar nerdeyse. Böyle adi suçluların cezalandırılamadığını gördükçe çok sinirleniyorum. Hırsızdan ümidim yok ama umarım bisikletini bulursun.

@karatren

dedikleriniz çok dogru ama bunları düzeltmek için elden şuan için bişey gelmiyo

geçmiş olsun uğur. bundan sonra bende gözümü dört açacağım. umarım bulursun.:in:

• Beğen
bu bisiklet mi emin değilim ama bugün belediyenin önünde aptal sıpaların altında gördüm takip edecektim edemedim haberin olsun toplu halde geziyorlardı sadece bir çocukta kron vardı

geçmiş olsun daha önce 2 kere başıma geldiği için anlıyorum.Umarım en kısa sürede bulunur bisikletiniz..

• Beğen
bu renk ve modelle kampüse gelen var mı? daha geçen gökkuşağının önünde gördüm aynı renk ve model bisikleti, bu bisikletle kampüse gelen bir kaç kişide olsa var. bende de siyah beyazı var, kampüse gelsem de çalınacak diye korkuyorum. daha önce de başıma geldi, iki ay sonra bulundu ama ondan sonrada o bisiklete binmek içimden gelmedi. inşallah bulunur.

• Beğen
Tepkiler: 42FY ve ugur.2034
@eyup ensar

o bisikleti tekrar görürseniz üst tellerinin altında 2 üç tane boya kalkması var mı bide acera arka vites attırıcısının arka tarafının siyah boyalı olup olmadıgını inceleyip bana haber verirseniz sevinirim

Şöyle izmirde çalınan bir bisiklet bana bir denk gelsede adamla beraber bisikleti teslim etsem :S Bu nedir ya.

Arkadaşlar kadronun alt tarafında seri numara yani kadro numarası var bu numarayı mutlaka bir yere not edin. İnşallah kimsenin bisikleti çalınmaz.

• Beğen
Tepkiler: 42FY ve yoldas7
ta tabı yazmak lazım ıyıkı hatırlattın bende yazım bu hafta sonu

@eyup ensar

Eğer kastettiğiniz tarih şubat sonu gibi filansa beni görmüş de olabilirsiniz. (Gerçi bendeki XC2000 ama uzaktan renk ve desen olarak birbirlerine çok benziyorlar.) Kampüse hep bisikletle geliyordum çünkü ama mart başında mezun olup Konya'dan ayrıldım yoksa ben de takip ederdim. Bu tür bi olay Sedona sahibi bi arkadaşımızın da başına gelmişti Konya'da. Arkadaş artık ümidini kaybetmişti ki, bisikleti satın aldığı mağaza sahibi uzaktan görüp tanımış, çocuğu durdurup nerden aldığını, faturasını felan sormuş. Çalan çocuk bisikleti bırakıp kaçmış, öyle bulunmuştu. Sizinkinde de çalan şayet biniyorsa çok kolay bulunur ama bence gizlemeyi ve satmayı seçecektir. Geçmiş olsun, umarım bulunur.

Geri