Scudo Sports

Konya-Kızılören yaylalarında bahar...

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Tepki
11.601
Gezi türü: Şehiriçi (?:rolleyes: )

Güzergah: Meram Dere mh. - Kent Ormanı- Kızılören Dağları- Altınapa Barajgölü, KONYA

Toplam mesafe: 125 km. (gidiş-dönüş)
Ekip: Dede(ironman.2), Buzkıran, ironman.1
Genel Motivatör ve ironman'ların isim babası: Stainless-Steel Man (Sn. Gürsel Akay Bey)
Tarih: 02.06.2006 (06:00-13:00)

BİTTİ. (ama şimdilik ;) )

Scudo
Çok güzel yerler gezmissiniz. Selçuk mezunu birisi olarak Konya nın güzelliklerini hatırlattığınız için teşekkür ederim. Orada öğrenci iken iyi bir bisikletim olmadığına sonradan ( ve şimdi tekrar ) çok üzüldüm. Bisiklet için çok uygun bir şehir Konya ve çevresi.
İyi geziler dilerim.

oraları gezmiş kadar olduk biz belgrat ormanıyla idare ediyoz suyu bol olmasada deresi çayı olmasada orası bizim ormanımız :D

vaaayy vay memlekete bahar gelmiş.

ironman.1 eline sağlık, çok güzel görüntüler,gece sürüşlerinin arasına bir de gündüz sürüşü sıkıştırmak gerek :) ben de baharın geldiğini görmek istiyorum :(

Valla yine imrendim sizi.. Tebrikler, teşekkürler binlerce..

Bu işleri eğer becerebiliyorsak :)rolleyes: ), sizlerden göre göre olmuştur.. Asıl imrenilecek biri varsa sizlersiniz... :)

Resimlerinize bakarken içime yaşama sevinci doldu.. Tebrikler, teşekkürler..

Ustten 9. fotografiniza hayran kaldim cok dogal gercekten:) Bu guzel geziye bu guzel fotograflari yayinlayarak bizleri de ortak ettiginiz icin ayrica tesekkurler:)

Saygilar
Tugberk

Tugberk, selamlar.
Valla işin her işin püf noktasını bir bakışta anlıyorsun. :D
Üç kişi yalnız olduğumuz dağda, yine üçümüzünde hareket halinde, en doğal haliyle ve aynı kare içinde fotoğrafının çekilmesi, oldukça teknik ve ekip çalışması gerektirdi.
Manzara zaten ganiydi. Önce makinanın yeri, açısı ve zoomu ayarlandı. Otomatik deklanşör en uzun ayarı olan 10 sn.ye ye fixlendi. Sonra herkes hareket pozisyonu alıp film karesinin içindeki yerine ulaşabilmek için yüksek sesle verilen komutu takiben, aynı anda, aynı ayakla, aynı hızda, aynı yönde pedal çevirmeye başladı ve ilk denemede istediğimizi başardık. Biraz şans yaver gitti. Biraz da tecrübe galiba.. :)
ve sonuç.. senin farkettiğin gibiydi.. sana tebrikler..

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
süpersin
ne diyelim başka
güzel bir gezi olmuş...

Selametle

Mumi, selamlar..
Aslında senin ve Muzağacı'nın da bu Kentormanı güzergahlı gezide olmanızı biz de çok isterdik..
Sizle yaptığımız daha önceki gezilerimizden hatırlıyorum ki;
geziden sonra aşırı zorlamaktan dizlerimiz değil de, malesef gezi boyunca kilometreler boyu aşırı gülmekten karın kaslarımıza kramplar giriyordu.. Ve bir kaç gün gülmeye korkuyorduk, karın ağrısından..

Ama, gel gelelim, senin bisiklete binme tarzın gece hayatı gibi.. Bizler horozlarla berarber yola çıkıyoruz.. Sizler aslanlar gibi gece avlanıyorsunuz.. ( :D )

Bir ortasını bulunacak elbette.. ;)
Başlıktaki şarkıyı tekrar ve hep birlikte söyleyelim lütfen...

Bu Güzellikleri Kaçirdiğim An Kendimi Eksik Hissediyorum Taki Pedala Ilk Bastiğim Ana Kadar.:( Sanirim Obruk Gölü Seyehati Ile Bu Eksiği Kapatirim.;)

Geri