Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

konya aksaray turu

Burak Oguz

Forum Bağımlısı
Tepki
89
sevgili furum üylerini

26-27 nisan tarihlerinde(gelmek isteyen varsa kararlaştırılacak)
aksaray güzelyurt ilçesini geziye gidecegım

gezi konya otogarından aksaraya otobüsle aksaraya sonra aksarak otogarından bisikletle güzelyurt ilçesine gidecegim hatta birazdaha ileride bulunan tarihi kızıl kilise ye kadar gidecegim

tahmini masraf
30 lira yol (gidiş-geliş)
15 lirada yemek tutar diye düşünüyorum

gelmek isteyenler varsa irtibata geçebiliriz
ben mtb ile gidecegim
gelmek isteyenler konunun altına adlarını ve ne ile geleceklerini yazsınlar

tel:05419101992

Scudo
Merhabalar uzun zamandır vakit bulup uğrayamadığım forumda ne var ne yok diye eşelenirken aksaray-konya bisiklet başlığını görünce, bizim tur girişimi hala güncelliğini koruyor diye aklımdan geçirmiştim :D işin esprisi bir yana bu parkurda bizimde bir tur girişimimiz olmuştu. bkz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=966756 fakat o an ki türlü sebeplerden ötürü sonra bir tarihe ertelemiştik. Sizi aksaray'da karşılamayıda isterdim. Fakat söz konusu tarihlerde ne yazık ki okulda (bilecik) olacağım için görüşemiyeceğiz.güzelyurt bizimde turlarımıza ev sahipliği yapan güzel bir ilçemizdir. ilçe halkı turistik bölge olması hasebiyle bisikletçi dostlarımıza hiçde yabancı değillerdir. parkur ve aksaray hakkında bilgi almak için safir_yusuf@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. Keyifli pedallar..

Geri