artık klasikleşti tek teker. mahalledeki çocuklar sayesinde geliştirdim bende. (''abi tek çeksene'' tarzında) Fren kontrollü yapıp bide manuel e girersen hakkını verirsin.
devamını dilerim ama kask tak!!
Arkadaşlar benmı çok takıyorum kafaya bilmiyorum ama kusura bakmayın yazıcaklarım için.
Dostum açıkcası ben hiç inanmadım 210 m olduğuna çünkü videonun başında kesıp başa sarmışsın.Bence kesmenın sebebıde tam orda dengenın bozulması, çünkü oyle olmasa daha devam ederdi diye düşünüyorum.Benim video da gördüğüm kaba hesapla (başa sardığın yerı saymazsak) 30-35 metre. bıde 15 yapıyosun galıba tam hatırlayamadım, onuda sayarsak açıkcası hiçte 210 metreyı denkleştirmiyor.Sonuçta 210 metrede gitsen 2100 metrede gitsen sana burda tebrik mesajından başka bişey gelmicek onun için bırakta işin tadını çıkar
ilk gorduğunuz geçiş 210m ve kesilmemiş sonra 210m lik videoyu tam ortadan keserek bir daha yapıştırdım çünkü çok güzel bi geçişim vardı sanrım yanlış anlamışsınız eğer çok istiyorsanz cumartesi caddebostana gelin ezmelerin yanindan nasıl uçarak geçtiğimi görün kutay abiyede sorabilirsiniz ne kadar kaldırdığımı
çalış adamım dınleme kımseyı ztn alıştıktan sora bı km bıle gıdınce bu snaa normal gelmeye başlcak ve yapmamaya baslıcaksın bu hareketı kendımden bılıorum
Kardeş pedalları çok hızlı çeviriyosun ve bu güzel durmuyo bence öndeki dişliyi 2 ye at arkayıda 3 e fren kontrolle çalış istediğin kadar sınırsız gidersin ön kaldırmak çok klasik bişey.Ama sen yeni olduğun için senin için bir ilk harkette olabilir