Onun yerine ben herkese önerdiğim gibi Trainer ve düz lastik öneririm, böylece daha az yer kaplar daha ekonomik ve ergonomik olur. kondisyon bisikletlerinin çok fazla kullanıldığını sanmıyorum alındıktan sonra.
VOIT BS-104 MANYETİK KONDİSYON BİSİKLETİ
ben bu modeli araştırdım çok sessiz deniyor. bir üst modelini de beğeniyorlar. deneyince deneyimlerimi paylaşırım. trainer ve rolleri gürültüden dolayı düşünmüyorum. kolay gelsin
Bende evde antrenman yaparım diyerek Voit BK-280 kondisyon bisikleti aldım. İlk başlarda sessizdi. Zaten bende düşük kademede kullanıyordumki o sebepten dolayı gürültü yapmıyormuş.Bisiklete alışıpta zorluk derecesini artırarak kullanmaya başladığımda sorun ortaya çıktı. Manyetik bir mekanizmayla çalıştığından dolayı içinde dönen metal bir diks ve sabit bir mıknatıs var. Kademeyi artırıp diski mıknatısa yaklaştırdığınızda bir süre sonra alet ısınıyor ve şiddetli bir sürtünme sesi duyuluyor. Gerçektende çok şiddetli bir ses.
Bence en iyisimi trainer veya roller almak. Tabi karar sizin. Ben sadece kişisel deneyimimi aktarayım dedim.
Bence en iyis, "trainer" denilen antreman silindirleri. Hem bisiklet üzerinde geçirilen zaman artıyor, kalça kısmının bisiklete uyumu sağlanıyor hemde bisiklet sürmüş oluyorsunuz.
Bende kondüsyon bisikleti var, antreman amacıyla bile olsa bisikletin yerini tutmuyor.
Eğer illaki kondüsyon bisikleti diyorsanız manyetik olanlarından alın. Mekanik olanlar hem pedal çevirimi açısından fakir, hemde gürültülü.