Scudo Sports

Kondisyon bisikleti...

@Emre YönlüerBen yumuşakta çevirmem genelde oradaki yazan km veya hız önemli değil zaten zaman önemli

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Cem cm Bir mesaja atlamadan önce devamını, 2 mesaj altını okuyun. Attığım mesajdaki ironiyi bile anlamamışsınız. Hakikatten konuşmanın devamını okumadan cevap yazanlara bayılıyorum.

@darkdream

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@darkdream
İlk mesajınız "Nabzını hangisi daha çok hızlandırıyorsa o daha çok kilo verdirir." olursa, okuyan kişi de nefes nefese kalana kadar nabzını yükselt olarak anlar. Hangi ironi?

@Cem cm

Şu mesajınızla siz boş konuşmuşsunuz. Şu attığınız mesaj hatanızı kabullenememeniz sonucu haklı çıkmak için attığınız saçma bir mesaj sadece.

Şimdi sonuç ne hafif pedalmı ağır pedalmı [emoji3]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7-8 senedir aktif olarak bisiklet kullanıyordum artık pes ettim. İstanbul'da bisiklet kullanmak son derece stresli. Kondisyon bisikletine başladım.

Hafta içi sabah 15 dk. akşam 15 dk. pedallıyorum.

15 dakikada 1.500-1.600 kadans çeviriyorum, haftada en az 15.000 kadans'a tekabül ediyor.

Oda sıcaklığında hiçbir trafik magandasıyla muhatap olmadan sporumu tamamlıyorum, kan ter içerisinde duşumu alıp yatıyorum.

İndir çıkar, yıka, zincirini temizle yağla, lastik basıncını kontrol et, bakıma götür, kaç kere fren yapıcam, kadansım düşer mi, hava yağar mı, ekipmana yedek parçaya zam gelecek mi, bunların hiçbirini dert etmiyorum artık. Acil işim olursa kullanıyorum o da en fazla 5-10 dakika.

Decathlondaki 5.750 liralık olanı tavsiye ederim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Günde iki kereden bir kereye düşürdüm, haftasonlarını ekledim, kadans sayısını da 120’ye çıkardım, 15 dakikanın dolmasına çok az süre kala 1.800 kadansı tamamlamış oluyorum. Psikolojik olarak daha rahat.

Guzel bişey de kahve icmeye gidemiyorsun arkadaslarinla, o sıkıntısı var.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Guzel bişey de kahve icmeye gidemiyorsun arkadaslarinla, o sıkıntısı var.

Bisikleti sadece ulaşım aracı olarak kullanırsın, sağda solda işim çıksa da spor yapsam diye dert etmezsin, oda sıcaklığında yüksek kadansta pedal çevirmek gerçekten keyifli, dışarı bisikletini de keyifli hale getiriyor.

Süreyi 15 dakikadan 30 dakikaya çıkardım, ortalama kadans sayısını da yaklaşık olarak 110'a düşürdüm.

Artık değişiklik yapmayı düşünmüyorum.

yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum, yaşadığım bazı değişiklikler:

günde en az bir kere büyük def-i hacete çıkmaya başladım, yaz kış sürekli yaşadığım gaz sancısı tamamen kesildi, baş dönmesi azaldı, gerginliğim büyük oranda azaldı, çalışma arkadaşlarımla daha uyumlu hale geldim, bi de uyanınca dayak yemiş gibi hissetmiyorum artık

yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum, yaşadığım bazı değişiklikler:

günde en az bir kere büyük def-i hacete çıkmaya başladım, yaz kış sürekli yaşadığım gaz sancısı tamamen kesildi, baş dönmesi azaldı, gerginliğim büyük oranda azaldı, çalışma arkadaşlarımla daha uyumlu hale geldim, bi de uyanınca dayak yemiş gibi hissetmiyorum artık

...bir tek forumla daha uyumlu hale gelemedim...

Geri