Scudo Sports

Kol ve Bacak Isıtıcıları

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
301
Arkadaşlar merhaba, bu ısıtıcılar hakkında merak ettiğim bir konu var. Bu ürünler tek mi yoksa çift olarak mı satılıyorlar? Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler

Örnek ürün
(link)

(link)

Scudo
linkini verdiğiniz bacak ısıtıcısında q&a kısmında biri aynısını sormuş. Orada çift olduğunu belirtmişler. Aynısı kol içinde geçerlidir sanıyorum

Çift olarak satılıyorlar. Tek tek olsaydı sağ veya sol tek seçenekleri olurdu herhalde...

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Fotoğraflar beni yanılttı ve yeterli açıklamayı bulamayınca sormak istedim. Bazı ürünler de çift kol veya çift bacak fotoğrafı varken, bazılarında tek fotoğraf eklemiş olmaları kafamı karıştırdı.

Cevaplar için teşekkür ederim. :)

Beden konusuna takıldım şimdi de, ölçü değerleri var. Ancak L beden mi yoksa M beden mi almak lazım? Bu ürünler bildiğim kadarıyla esneyen bir yapıya sahip, L beden alıp bol durmasını istemem açıkçası.

Kış giyimi konusunda beyin fırtınaları son sürat devam ederken benim kafama bu kol ve bacak ısıtıcıları kısmı takıldı. Kullanan arkadaşlar neyin üstüne veya altına giydiklerini ve kullanım senaryolarından ( Yazın , Kışın vs ) kısaca bahsedebilirlerse çok makbule geçer.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
genellikle geçiş mevsimlerinde faydası oluyor. Ben genellikle sabah erken sürüşlerde evden çıkarken kol ve bacağıma giyiyorum. Güneş kendini gösterince arka cebe atıyorum. Kışın da bazen diz ve dirsek kısımlarına ekstra katman oldun diye taktığım oluyor ısınmak için.

Güzel yanı dilediğiniz zaman sürerken bile çıkarabiliyorsunuz. Çıplak tene giyince silikon lastikleri teni tutuyor ama kıyafet üstünde giyince kayma yapabiliyor aşağı doğru.

genellikle geçiş mevsimlerinde faydası oluyor. Ben genellikle sabah erken sürüşlerde evden çıkarken kol ve bacağıma giyiyorum. Güneş kendini gösterince arka cebe atıyorum. Kışın da bazen diz ve dirsek kısımlarına ekstra katman oldun diye taktığım oluyor ısınmak için.

Güzel yanı dilediğiniz zaman sürerken bile çıkarabiliyorsunuz. Çıplak tene giyince silikon lastikleri teni tutuyor ama kıyafet üstünde giyince kayma yapabiliyor aşağı doğru.

Çok teşekkürler detaylı cevabınız için.

Çok teşekkürler detaylı cevabınız için.
Yazlık kullanıyorum ben. İçine soğutucu motor mu örüyorlar napıyorlar harbiden serin tutuyor kolları. :) Kış için Isıtıcı denemedim ama etkilidir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Yazlık kullanıyorum ben. İçine soğutucu motor mu örüyorlar napıyorlar harbiden serin tutuyor kolları. :) Kış için Isıtıcı denemedim ama etkilidir diye düşünüyorum.

Abi müsait zamanında marka model yada link atar mısın ?

• Beğen
Abi müsait zamanında marka model yada link atar mısın ?
Emre Bisikletten iki çiftini 30 liraya almıştım Mayıs ayında. Şimdi baktım listede gözükmüyor. Ama çok kaliteli bir esnaf telefon numarasını vereyim görüş . Canım sıkıldıkça arıyorum. Her konuda yardımcı oluyorlar.
Emre Bisiklet Ankara.
0 312 270 66 21
Harun Usta- 0 543 969 66 21
Mehmet Bey- 0 532 711 22 56

Arayıp sorabilirsin. Stokta olmayan malzemeyi hemen düşüyorlar. Bazen işlemeyi unuttukları malzemeyi arayınca hemen satışa açıyorlar. Harun Ustanın mal satayım diye bir derdi yok. Ne lazımsa fiyat performans olarak yardımcı oluyorlar. :harika:

• Beğen
Saol abi. Tekrar teşekkürler. Bunlarda beden oluyo mu abi ?

• Beğen
Saol abi. Tekrar teşekkürler. Bunlarda beden oluyo mu abi ?
Beden olmuyor galiba. Ama ısıtıcılar nasıldır yanlış bilgi vermeyim. Yazın kollarım yanmasın diye almıştım iş gördü. Bir sor bakalım. Ürün tedariki de yapıyorlar duruma göre.

• Beğen
bende de bacak ısıtıcısı var kısa taytın altına giyiyorum direk fakat kayma ve toplanma oluyor bunu engellemenin bir çözümü varmıdır acaba ?

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
bende de bacak ısıtıcısı var kısa taytın altına giyiyorum direk fakat kayma ve toplanma oluyor bunu engellemenin bir çözümü varmıdır acaba ?
Sanırım bu kaymanın nedeni bacak kılları.😁 Aynı sorun bende de var ama kadın jartiyeri gibi kasığınıza kadar çekerseniz daha az kayıyor.🤣 Yani 100 km düzeltmek zorunda kalmıyorsunuz.
Tabi komadan sonra ayaklanmada sorun yaşamamam için varis çorabı giydirdiklerinden ben rahatsız olmuyorum.

@cemal Ç.yok abi bacak kıllarını alıyorum Beyonce gibi dolaşıyorum ortalikda yine aynı bilerek bir beden altını aldım yine kayıyor milletin ki kene gibi yapışıyor anlamadım valla nasıl yapacam :)

Geri