genellikle geçiş mevsimlerinde faydası oluyor. Ben genellikle sabah erken sürüşlerde evden çıkarken kol ve bacağıma giyiyorum. Güneş kendini gösterince arka cebe atıyorum. Kışın da bazen diz ve dirsek kısımlarına ekstra katman oldun diye taktığım oluyor ısınmak için.
Güzel yanı dilediğiniz zaman sürerken bile çıkarabiliyorsunuz. Çıplak tene giyince silikon lastikleri teni tutuyor ama kıyafet üstünde giyince kayma yapabiliyor aşağı doğru.
Yazlık kullanıyorum ben. İçine soğutucu motor mu örüyorlar napıyorlar harbiden serin tutuyor kolları.Çok teşekkürler detaylı cevabınız için.
Yazlık kullanıyorum ben. İçine soğutucu motor mu örüyorlar napıyorlar harbiden serin tutuyor kolları.Kış için Isıtıcı denemedim ama etkilidir diye düşünüyorum.
Emre Bisikletten iki çiftini 30 liraya almıştım Mayıs ayında. Şimdi baktım listede gözükmüyor. Ama çok kaliteli bir esnaf telefon numarasını vereyim görüş . Canım sıkıldıkça arıyorum. Her konuda yardımcı oluyorlar.Abi müsait zamanında marka model yada link atar mısın ?
Beden olmuyor galiba. Ama ısıtıcılar nasıldır yanlış bilgi vermeyim. Yazın kollarım yanmasın diye almıştım iş gördü. Bir sor bakalım. Ürün tedariki de yapıyorlar duruma göre.Saol abi. Tekrar teşekkürler. Bunlarda beden oluyo mu abi ?
Sanırım bu kaymanın nedeni bacak kılları.😁 Aynı sorun bende de var ama kadın jartiyeri gibi kasığınıza kadar çekerseniz daha az kayıyor.🤣 Yani 100 km düzeltmek zorunda kalmıyorsunuz.bende de bacak ısıtıcısı var kısa taytın altına giyiyorum direk fakat kayma ve toplanma oluyor bunu engellemenin bir çözümü varmıdır acaba ?