Scudo Sports

Kodak pixpro sp360 aksiyon kamera, amazon.com tavsiye!

Burak Salgın

Forum Demirbaşı
Tepki
106
Bisiklet
Scott
merhaba,

şu ürünü kullanan varmı acaba? fiyat ve özellikleriyle çok ilginç duruyor.

amazon.com dan alışveriş yapmış olan varmıdır? ürünleri hangi kargo ile gönderiyorlar. türkiyede kim dağıtımını yapıyor, sorun çıkıyormu vs.?

(link)

Scudo

Çekimi güzel görünüyor.
Kullananlar yorumlarsa iyi olur.
Birde bu kodak iflas etmişti?

kodak satın alınmış sanırım. diğer videolarada baktım.

mesela bisiklet yan kask kamerası kullananlar bilir. şu genişlikte çekim yapabilen bir kamera varsa beri gelsin.

Amazon dan sıklıkla alışveriş yaparım. Her iki türlü gönderim yaparlar. Hem 3 gün için DHL-TNT gibi taşıyıcıları kullanırlar hem de 14 gün gibi sürelerde posta kullanırlar.

Bazı ürünleri de Türkiye'ye göndermezler. Bunu da ürün açıklamasında yazarlar. Mesela linki verdiğiniz ürünü Türkiye'ye göndermiyorlar. Onun için Amazon dan alamazsınız...

Ayrıca gümrük mevzuatı buradan alacağınız gönderiler için de geçerli. 75.Euro üzeri tüm gönderiler gümrük işlemine tabi tutulur. Buda %20 vergi ve Ordino masrafları demektir.

Kolay gelsin.

@MURAK teşekkürler. güzel bilgi oldu. ama 75 euro üzeri 1500 euroya kadar gümrük işlemine tabi değil. sadece kdv işlemine tabi. kdvsini öder alırsınız ürünü. böyle trilyonkez ürün aldım.

geniş açılığı beni cezbetti resmen.
ama pahalı ben xiaomi yi 2 yi beklicem çıakrtırlarsa tabi :D

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
valla fiyatı çok iyi diğer markalara kıyasla. 360 olması mükemmel. türkiye gelişi 1000 lira ediyor. sağlam bir site bulsam alabileceğim alıcam hemen

• Beğen
birazda kalınca. bataryası iyi gidiyorsan alınır

@Burak Salgın

Benim de demek istediğim oydu. Sonuçta %20 ekliyorlar üzerine ve ürününüzü alabiliyorsunuz. Bri şey daha var. Eğer havaalanı gümrüğüne takılırsa mal bedelinden mi yoksa Mal bedeli + shipping bedeli toplamından mı %20 alınacağı insaflarına kalıyor. :) Adamlar taıma ücretinden de %20 alıyorlar.. (ben yaşadım). Paket postanesinde sorun olmuyor.

@MURAK evet :) avrupadan gelen bir ürün ise ürün bedelinin yüzde 18ini amerikadan geliyorsa yüzde 20sini alıyorlar.
ürünün bedeli ve kargo bedeli fatura üzerinde açıkca belliyse ürün bedelinden alıyorlar direk.

• Beğen
Şimdi dikkat ettim kamerada geniş açı için ekstra Balıkgözü lens var. Acaba kensi diğer kameralar için bulabilir miyiz?

@Burak Salgın Explorer accessory pack'i amazon gönderiyor. Orda seçeneklerden değiştirmeniz lazım. amazon'dan ortalama 10-15 gün içinde gelir. Yurtiçi kargo ile teslim ediyorlar.

Edit: Sayfada geliyor yazıyordu ancak sepete atınca gönderim yok dedi.

Hsbc nin bir hizmeti vardı Türkiye ye gönderimi olmayan ürünleri getiren ama ne oldu hala aktif mi bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Burak Salgın
@Oğuzhan Y. oldu valla. şöyle bişey çıkıyor. 3 gönderi farklı kargo firmalarınamı ait?
ürünü ne ile gönderiyorlar? yurtiçinin teslim alması ilginçmiş.

https://i.hizliresim.com/PP7Zgb.png

hocam nikon da çıkardı 360 derece
ama türkiyede satılıyormu bilgim yok .

• Beğen
@Fevzi Orak ürün henüz türkiye dahil hiçbir yerde satışa sunulmadı. bahar aylarında piyasaya çıkacakmış. haziranı bulur yani:)

• Beğen
Tepkiler: Fevzi Orak
Geri