Scudo Sports

Kocaeli

tur duyurusu ve organizasyonları bu linkten yapıyoruz.bir kaç aydır ramazan ve tur organizatörü arkadaşımız fatihin taşınmasıyla pek organizasyon yok,ama bu aralar tekrar başlar diye tahmin ediyorum.bisikletle ilgili her türlü soruyu özel mesaj yoluyla yada bu linkten sorabilirsiniz:in:

Scudo
Teşekkürler Soner.

Hemen bir soru sormak istiyorum. Sen İzmit'te hangi kategori bisiklet kulanıyorsun ve tamir-servis olayında ne yapıyorsun?

Şu yüzden soruyorum, yeni bir bisiklet alma safhasındayım ve Cannondale yada daha başka bir marka alırsam İzmit'te arıza vb. durumlarda nasıl bunu aşacağım?

Almayı düşündüğüm bisiklet için:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=91080

ben ön amortisörlü 28 jant hibrit kullanıyordum.ön amortisörün gereksiz olduğuna ve ağırlık yaptığına karar verdiğim için şu an düz maşalı specialized sirrus kullanıyorum.burada bir kaç bisikletçi disk fren dışında iyi kötü sorunları çözebiliyor.yani o kunuda ciddi bir sorun olmaz.bir ara yol bisikleti aldım ancak fazla narin olduğu için sattım.izmitte ağırlıklı olarak dağlarda gezildiği için uygun değildi.tavsiyem trek fx7.5 oldukça hafif ,hızlı ve dayanıklı bir bisiklet.kısa veya uzun turlar içinde biçilmiş kaftan.fiyatı yüksek gelirse yine trek 7.3 veya specialized sirrusu öneririm

arkadaşlar yarın ibrahim hoca ile beraber kandıra tarafına tur yapmayı planladık.katılmak isteyen arkadaşlarla 11.15 gibi otogarda buluşabiliriz.başka öneri varsa ona göre bir planda yapabiliriz

Hoop geliyorum, dervişimmm :D

Nihayet, bi sesiniz çıksın yav. Sıcaklar yaramadı galiba. Neyse vurun pedala asfalt ağlasın. EADDRİYIIINN'sız olmaz ama. Benim yerimede patlatın ha :in:

Yarın Sarp sınır kapısını zorluyorum. Selamlar dostlar, yolunuz açık olsun...

eee sezon açılıyor demekki. Gürkanlar ile ben de tura çıkacağım , saati denk getirebilirsek hep beraber de çıkabiliriz Sonerler ile. Ama turların başlıyor olması en güzeli.

fatih kardeşim bukelamun gibi adamsın her yere anında uyum sağlıyosun:D sarp sınır kapısı için hadi yaa demeye gerek yok yapmazsan garip olur.edriyınla kandıraya gidip geldik.83 km yaklaşık sürdü.yalnız ilginçtir dönüşde daha çok rampa ve feci trafik vardı.bu arada :in: sarp fotoağrafları heyecenla bekliyoruz

@soner kulak

dönüşte nasıl daha çok rampa oluyor? Aslında kandıra dönüşü daha kolaydır. Sadece cezaevinin orada rampa sıkıcı geri kalanı kısa.

Gerçi Kandıraya giderken 6-7 km.lik Çubuklu rampasını çıkar geriye birşey kalmıyoru. Orası ayrı.

@soner kulak

kapıyı zorladım ama açılmadı :D motivasyon ve birazda kondüsyon eksikliği sebebiyle yarıdan döndüm. Biraz performans turu oldu o yüzden foto yok, bidahakine sefere inşallah ;)

(link)

Usta Kandıra yolunda yokuş yok diyo, olum siz yanlış yoldan gittiniz heralde :D

Selamlar...

@fatih alver

gidip döneli 1 ay olmadı yahu. rakamlarla konuşuyorum :)

@fatih alver

Bu arada senin sarp kapısına dayanman için konaklamalı gitmen daha iyi olmaz mı?

@kalpe8

Konaklamalı gideceksem yola çıkmanın anlamı yok. Dümdüz yol, yokuş yok, toplamda 200 km. Yapmak lazım ama geçen sefer olmadı. Kısmet bidahaki denemeye. Hırslı bi şartlanma herşeyi halleder :in: yada iyi bir ekip arkadaşı.

vallahi giderken rüzgar karşıdan esmesine rağmen rahat gittik .ama dönüşte hem kandıra çıkışındaki uzun rampa hem cezaevi rampası epey zorladı.yolun diğer kısımlarıda hafif rampaydı.yada bize öyle geldi:D bir günde kerpe planı yapar bir kez daha bakarız yola:)

Merhaba.

İzmit'te BMX kullanan ve hareket yada hareket çalışmaları yapan var mı?

Şöyle düzayak orta- zor bir rota çizittirdim Yalova sudüşen şelalesi için. Rotayı Gölcük'e göre ilk linkteki gibi çizdim. İkinci linkte İstanbul tayfalarından birinin tur fotolarını görebilirsiniz.

Evet yorumları alalım geniş katılımlı bir tur yapmanın zamanı gelmedi mi?:boese157:

http://i52.tinypic.com/1zyy5vb.jpg

http://i51.tinypic.com/jr9rat.jpg

http://i55.tinypic.com/2150cis.jpg

(link)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=12531

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
ben hazırım yalnız bu haftasonu istanbulda olacağım için haftaya kesin gidelim yağmurlar başlamadan:in:

• Beğen
@thufir

valla hakan haklısın. geniş katılımlı bir tur iyi giderdi. ama maalesef ben hafta sonları da çalışıyorum yılın 6 ayı. hafta içinde de farklı günlerde boşluklarım var ve genelde ben hariç herkes o günlerde çalışıyorlar. içimde hep ukte kaldı şöyle geniş katılımlı bir tur yapmak. misal iznik gölünün hemen dibinde keramet kaplıcası var yaz kış su 32 derece. kocaman havuz doğal kamp yapacak alan. giriş ücreti bedavadan biraz pahalı. şöyle 2-3 günlük kamplı bir tur olsa. karamürselin dağlarından vurup iznike varsak, kaslarımızı kaplıcada dinledirsek. sabah yüz yıkama yerine cumburlop suya girsek, sonra iznik gölü çevresini pedallasak ve geldiğimiz rampalara yeniden sarıp dönsek evlerimize. aralardaki ceşitli manzaralara nazır mangalları saymıyorum onların hayallerinide siz ekleyin :) . şimdilik kasımdan sonra hafta sonu boşalacağım. daha sonra ise mayısın sonlarından temmuzun sonuna kadar. o zamanlara kadar kalbim sizlerle
not: içinizde yelken yapmaktan anlayan, fiberglasa boya yapmasını bilen tanıdığı olan varsa bir mesaj atsın...

• Beğen
Tepkiler: soner kulak
bu hafta ben de İzmir'deyim. 9 ekim diyelim mi?

Nuri hocam ben de bu ara hafta içi müsait oluyorum genelde, bir hafta içi kısa tur da yaparız dilersen.

• Beğen
harika olur. salı çarşamba hariç hafta içi 2.30 dan sonra müsaitim.

Geri