Scudo Sports

Kocaeli

fatih alver Scott marka bisiklet seninmi, Gölcüğün neresindesin, Scottu yakından görmek isterim.

Scudo
@fatih alver

valla pek iyi oldu benim için de. Ne zamandır kafamdaydı. seneye yarım bıraktığımız yerden devam edeceğiz nasipse..

Valla sen o modda değilsin ama ben şimdiden üzüldüm vallahi. Bir gün umarım tekrar yolun düşer buralara. Gitmeden terletici ve unutulmaz bir veda turu yaparız sana.

evet yaparız. ama şurda 1 veya 2 hafta daha tur için uygun olabileceğim. bir daha buralara dönermiyim bilmiyorum. yılda 7-8 dünlüğüne gelirim ama bisikletimde gelirmi bilmem.

Arkadaşlar selam cümleten. Ayrı bir konu açmak istemedim, buradan daha net cevap alırım dedim.

İstanbul'dayım, uzun yıllardır İzmit'e bir türlü gelemedim. İzmit'i malesef ancak Ankara'ya giderken otobandan kuşbakışı görüyorum.

Bu hafta sonu trenle Gebze'ye kadar gelip, Gebze'den pedallamaya başlayıp Maşukiye'ye gidip tekrar geri dönüşü de aynı şekilde yapmayı planlıyorum. Gebze - İzmit arası E-5 karayolu hakkında ne söyleyebilirsiniz? Güvenli mi? Çok ağır vasıta olduğunu görüyorum, ama yolu net göremiyorum geçerken. Bisikletle orta hızda gidecek düzeyde bir emniyet bandı var mı? Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler...

@mtsemiz

Merhabalar

o yoldan geçmiş arkadaşlar mutlaka vardır ancak gebze ve dilovası bölgesinin çok rahat olduğunu sanmıyorum. hereke sonrası nispeten rahatlar ama tatsız bir yoldur. İlla ki kilometre yapmam gerekli diyorsan diyeceğim birşey yok ancak kötü bir yol.

Yol bölünmüş, emniyet şeridi de mevcut yolun çoğunluğunda.

3 hafta önce de ben izmitten istanbula gideyim dedim sırf gebze yüzünden iptal ettim.

Karar senin tabii.

@fatih alver

fatih gitmene üzüldüm doğrusu. gitmeden bir veda yemeği yiyelim hep beraber müsait olan arkadaşlarla.

bisikletlerle buluşup bir yerlerde yapalım bir yemek buluşması. pek de güzel olur. Hatta sucuk, köfte vs. alır. Dağda bayırda limitsiz yeriz.

ben izmitten istanbula gittim .daha öncede gebzeye kadar gitmiştim.hereke gebze arası emniyet şeridi oldukça dar ve kamyondan geçilmiyor.istanbuldan izmite sürekli turlar oluyor ve hep bu yol kullanılıyor. gidilmesine gidiliyor ama biraz tehlikeli çok dikkatli ve kontrollü giderseniz yaklaşık 10-15 km stresli yola gelirim derseniz gidilebilir.

o zaman bu haftasonu cumartesi veya pazar oy kullandıktan sonra buluşup şööyle sağlam bir tur yapıp sucuk yiyelim.yeri ve zamanı cumaya kadar kararlaştıralım:)

@soner kulak

oylar bu hafta sonumu kullanılacak...abi bende gelirim ama bende kask filan ekipman yok.:))

@soner kulak

fatih hangi tarihte kesin olarak gidiyor acaba?

fatih 15 temmuzda kesin gidiyor diye biliyorum ama daha önce ev taşıma vs.işleri olduğu için son haftalarda meşgul olabilir.

evet koraycan oylar bu haftasonu kullanılacak.burayı takip et.kask eldiven almanda hayati fayda var:in:

15 temmuz itibarıyla gitme hazırlıklarımı tamamlayıp yola çıkacağım. ancak daha öncesinde diğer faaliyetlerim dolayısıyla belki 2-3 hafta sonu daha turlarda bulunabilirim.

Yemek fikri için teşekkür ediyorum, memnun olurum. Bende gitmeden herkesi görmek isterim. Nasıl bir organizasyon olursa uyarım. Ama tur içinde değilde ayrıca oturup sohbetle olursa daha iyi olur sanıyorum. Kafe gibi biryerde oturup muhabbete bile varım.

Moda girmemek için gitme fikrini kafamda öteleyip duruyorum ama, kaçış yok galiba

İzmit'den kefken'e gidebilirsiniz biz gecen c.tesi günü gittik böyle bir yokuş ve eğim görmedim gercek bisiklet sever bu yolda belli eder kendini :D

@SerkanNamazcı

Ağvaya gidip gelmiştik İzmit'ten. Aynen katılıyorum iniş - yokuş hiç bitmiyor - çok bezdirici... Bir minibüse atlamama ramak kalmıştı ki hiç bir turu yarım bırakmadım . Kartepe'den zor.

Fazla selesi olan var ise gelebilirim tura :) Muğla dönüşü ben seleyi unuttum İstanbul'daki arkadaşta kaldı

ozaman su bulunan ağaçlık ve fazla yormıyacak bir parkur diyelim. masa da olursa çok yahşi olur yani. köfte ve sucuk olayı gayet güzel fikir. bimde her ikisindende var :) . bugün orada krom olduğu iddia edilen semaver de gördümdü uyar derseniz onuda alıp gideriz :D

baraj taraflarında bir yerlere gideriz o zaman. hatta isterseniz biraz terleme pahasına bahçecik veya nüzhetiye taraflarına çıkar manzara seyrede seyrede yeriz sucukları. Barajdan daha tenha olur kesin.

Baraj tarafları aşırı kalabalık oluyor ama yine de siz bilirsiniz.

Olmadı barajın oralarda suya atlanacak bir yerlerde de yapabiliriz olayı

@thufir

yok valla asfaltta o yollar bitmez. Pek iyi bilirim. perişan oluruz. Alt tarafı sucuk yiyecez.

• Beğen
Tepkiler: koray_can
arkadaşlar yarına tur yapmak farz oldu artık.hava yağmurlu görünüyor ama 10 dk.yağıyor 4 saat yağmıyor.yerler zaten hemen kuruyor hem yağsa ne olur:) gelen arkadaşlar nerede ne zaman buluşalım dersiniz.

Geri