nuri hocam en kısa zamanda piyango çıkar çıkmaz dazer almaya kararlıyım bugün fatihle beraberdik oda alacak artık bıktık köpeklerden.dazer olmazsa uygun fiyatlı bi değnek de işimizi görecek demek
arkadaşlar yarın bir arkadaşımda bize katılacak.yalnız bisikleti çok dik yokuşlara uygun değil .onun için sapanca turunu tamamlamak bence gayet iyi olur.
sapanca gölü çevresi dümdüz. bence gidebildiğimiz yere kadar gidip oturup çayımızı kahvemizi içelim. Zaten yarın haftasonu. Dinlenecek bir yerler illaki buluruz.
nuri hocam inan içim gitti turunuza maalesef gündüz vardiyasıyım çalışıyorum bu vardiya olayı çok kötü kaçırdığım turların sayısını unuttum inanın...
siz devam edin hocam turlara elbet birine denk geleceğiz
hocam burdaki linktede var aynı kovucu
arkadaşa ben aldım küçük çocuğu oldu bende bu siteden aldım dazer'ı köpekler uyutmuyormuş yeni doğan çocuğunu şimdi mışıl mışıl uyuyor diyor
@fatih71
çok güzel tur oldu bugün. tüm katılımcılara çok teşekkürler. Hele ibrahim hocanın 100 km.lik parkuru 20 kg.luk bisikletle tamamlaması (en son özdilek civarlarında görüldü ) takdir edilesi olaydı hakikaten.
Bir iki resim çekildiğini gördüm onları da eklerseniz çok iyi olur. Link aşağıda.
bizim içinde çok keyifli ve tatmin edici bir tur oldu.ibrahim hocanın muhtemelen o tanka son binişi olacak.en yakın zamanda bisiklet alma fikri kafasından çıkmaz artık en yakın zamanda tekrar buluşalım.
nuri hocam darılmadın değilmi. vallahi gittim geldim ama aklımın bi ucuda sende kaldı. sesin biraz buruk geldi falan. hayır ben sebep oldum gibi hissettim.
altuğ hocam, bende tanıştığımıza ve beraberce 100+ km.yi devirme şansına kavuştuğuma sevindim. ilerde güzel daha güzel turlar yapacağız. selamlar, sevgiler.
ve günün yıldızı hakikaten tartışmasız "ibrahim hoca" idi. soner dostum senin vasıtanla o'na yeniden selam tebriklerimizi ilet lütfen... valla helal olsun