Scudo Sports

Km saati seçimi, kablolu - kablosuz

@ratm

:) Evet fikirlere her zaman saygı duyulur.Bende hani konu tartışmayamı dönüştü diye hissedip cevapladım.Alacağınız Bisiklet bilgisayarı şimdiden hayırlı olsun.

Scudo
e sorduğumuz sorular bildiklerimizle orantılıdır öyle diil mi, hiç duymadığımız bi konu hakkında soru sormamız beklenemez =)

e biz de, bilmediğiniz varsayımı altında (ki haklıymışız) sorduğunuzdan daha fazlasının olduğunu göstermiş olduk,
sormadan fazlasını anlattık... link verdik... önemli dedik...

hata etmişiz, affola =) size iyi pedallamalar... (yine de ısrarla kadans konularını okuyun diyorum... ve kaçıyorum =) )

@engin huz

önce gece moduna alınıyor. sonrasında bi tuşa basınca 2-3 saniyeliğine yanıyor aydınlatma. sigma 1609 da ;)

devamlı yanan bir modeli yok mu .akşam giderken her defasında parmaklayacak mıyız aleti...

pil yetmeyeceği için devamlı aydınlatmalı bir model görmedim ben.

genel olarak okuduğumda yapabileceğim yorum ise: kadanslı ya da kadans desteği (terfi edilebilecek) olan bir model almanız gelecekte ekstra para vermenizi engelleyebilir. özellikle bisikleti bir antreman aleti olarak kullanma fikriniz varsa ya da oluşabileceğini düşünüyorsanız yardımcı olacaktır.

Arkadaşlar bende Sıgma BC906 kablolu versiyonu düşünüyorum fakat sayaçı gidon boğazına takmak istiyorum.Bu orjinal aksesuarlarıyla mümkün bişeymidir yani gidon boğazı ve gidon arasındaki 90 derecelik açı farkından söz ediyorum.

@Mesut ARAM

mümkün. saatin takıldığı plastik kısım 2 parçadan oluşuyor. sabitlemek istediğiniz yere göre ayarlayabiliyorsunuz.

Blackburn Atom sl 5.0 Kullanan varsa ürün hakkında değerlendirme yapabilir mi ? Özellikle rakım gösterme özelliği nekadar düzgün çalışıyor merak ediyorum.

http://www.westernbikeworks.com/productimages/images450/bmas52-1.jpg

Geri