Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km Saati Arastırması

Fatih Özçetin

Aktif Üye
Tepki
72
Önerebileceginiz km saati modelleri varsa paylasırsanız sevinirim.Kablosuz almak istemiyorum çünkü dogru ölçüm yapmıyor diye duydum fiyat aralıgım 20 60 arası

Scudo
basit birşey istiyorsan 906 al isteğinin bir çoğunu karşılar ama ben nabız kadans falan istiyorum diyosan bu fiyat aralığındada bulamazsın 906 nın üzerindeki modellerde + olarak ışık var ama oda 3 sn yanıyor yani kısaca 906 bütün işini görür

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özçetin
hatta ışık istiyorsan ön farından 2 adet kablo ve bir diyotla yaptığım şu şekilde ışıklandırma yapabilirsin emin ol öteki ışıklı modellerden daha kullanışlı 3 sn ile sınırlı değil önfar açık olduğu sürece çalışıyor

http://img828.imageshack.us/img828/7191/adszvgz.jpg

@Fatih Özçetin

söylediğin fiyat aralığında en güzel km saati sigmanın 1609 modelının kadans kiti olmayanıdır.şu an sıfırı 60 lıra ama eskişehirde 50-55 liraya alıyoruz.1609 un özellikleri normal kullanıcılar ıcın herşeye sahip aydınlatmasıda mevcut.Yada ıkıncı el üst seviye kablosuz da alabılırsın denk gelırse o fıyatlara.kaliteli markaların kablosuzlarında hiç sorun cıkmıyor.yanlış ölçüm kesinlikle yapmaz o senin duydukların 10-40 lıra arası satılan markası belli olmayan kablosuz saatler.

• Beğen
Arkadaslar cok teşekkürler sanırım sigma 1609 modelini alacam ayrıca kendi ışıklandırmasını yapan arkadas da cok basarılı birşey yakalamıs yaratıcılıgınızı takdir ettim.

@Fatih Özçetin

kıbrıs da kaça satılıyor bari bizede bilgi ver piyasayı öğrenelim aldıktan sonra :)

ben türkiyeden almayı düşünüyorum :) burda sordum sigma bc1009 35 euro diyor.pazarlıkla 30 euro diyelim.türkiye fiyatlarını tam olarak bilmiyorum ama sanırım burası pahalı

Sigma 1606L önerebilirim bende. sonradan bir kadans kiti alıp kadansda saydırabilirsin gayet güzel. kendinden ışığı falanda var.

@Fatih Özçetin
yeşil bisiklet pek pazarlık yapmıyor olaki yaparsa bizede söyleyinde size dua edelim..:) Veya 30 euroya aldığınız yer neresi orayı yazın maksat bisikletçiler arası ekonomi..XD

• Beğen
Sigma BC 509 kullanıyorum.. 27 liraya almıştım 2 buçuk ay önce.. Çok da memnunum..

@ferhat köse
eyw aga saolasın kücük bi araştırma yapıp sana döneyim..yaklaşık 55 60 arası tutar gibi bi bakiimm.saolasın..;)

• Beğen
bc 1009 var burada 30 euroya bc1609 aradığım sanırım onun fiyatı 35€ onu 30 € ya bukacağımız yer varmıdır..ben modelleri karıştırmışım. Lazım olan 0 bc1609 modeli...30 €ya satan yer varsa iyi olur..

• Beğen
@Mustafa Acar

65 liraya kargo dahil bulabılırım eskişehirde ama yarın tur var ılgılenemem anca hafta içi musaıt bır zamanda gönderebılırım.

@ferhat köse

eyw..erdoğanlardada var. öneri için sağolasın...

Merhabalar,

Kablosuz KM saatleri hakkında neler söylebilirsiniz? Bende oldum olası sadelik saplantısı mevcut :) Bu sebeple kablosuz bir KM saati almak istiyorum, önerebileceğiniz bir model var mıdır?

sigma bc 509 hakkında daha fazla bilgi sahibi olmam gerekiyor. nasıldır acaba?

Geri