Scudo Sports

Km saat önerisi olanlar?

SerdarK.

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
serdar
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar forumda km saat önerisi hakkındaki bilgiler eskimiş gibi görünüyor.Bende yakın zamanda ilk km saatimi almayı planlıyorum.Sizin önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.Birde km saatine ayırabileceğim max. 70 tl param var.Özellikleri bakımından kablosuz olması iyi olur.

Scudo
ebay, aliexpress vb. sitelerden bu fiyata önereceğiniz bir model var mı, ışıklı falan

@endersemiz Siz kullanıyormusunuz? artıları eksileri nelerdir..

@obezkirpi ben baktım kardeşim ama pek güvenli değil bu gibi parçaları türkiyeden almak en iyisi..

@serdarkoc kullanmiyorum fakat almayı düşünüyorum.
Bunun Count 4 modelini almayı düşünüyordum fakat vazgeçtim.Count 4'te Max Hız vs yok.

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
Forumda başka biri yok muu??

Btwin count 8 al 4 ile 8 arasında 10/15 tl oynuyodu sanırsam 14+ da pahalı en iyisi bence count8 çok sağlam ve ekranının görüntüsüde iyi gidonun ortasına tam oluyo ama bağlanılan lastiği koparsa yedeği yok ben bulamadım

Sigmanin butcenize uygun olan modellerine bakin derim.memnun kalirsiniz.basiniz ağrımaz.

• Beğen
Ben count8 i kullanıyorum. Hem kablosuz olduğu için çok pratik -istediğim zaman takıp çıkarabiliyorum- hem de ekranı büyük olduğu için bisiklet üstünde bilgileri okumak oldukça rahat. Suya dayanıklığı da bayağı tatmin edici. Daha geçtiğimiz hafta bisiklete Çanakkale'ye giderken 40 km yağmur yedik fakat buna rağmen hiç afallamadı.

@Atakan Kovancı bazi kullanicilar çok kolay yere düştüğünü söylüyor dogrumu

@serdarkoc evet maalesef benim count dördüm düştü :( nedenini bilmiyorum Şehirde kullanırken düştü kaldırımdan inerken gevşedi galiba

@BORA34

Yanlız Gidonun ortasına olması ( yani Gidon Boğazı'na olması ) gidondan gidona değişir mesela ben boğaza dar geldiği için sağ tarafa takmıştım ve uzun olduğu için çok sallanıyordu bilmem anlatabildim mi

@serdarkoc
2 senedir hem yol hem de dağ bisikletimde kullandım ve hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım.

Basit bişey alma sakın durup dururken kilometresi sıfırlanıveriyor 2000 kmdeydi bisiklete bir bindim sıfır

• Beğen
btwinin çoğu malı çin malı, aliexpressteki çinli kardeşlerin malları kalitesizken btwine niye kaliteli diyor herkes

@obezkirpi çinli ürünlerinde kalitelisi var ama bunlar gerçekten kaliteli diğer çin ürünlerine göre

O durup dururken sifirlama olayi dogru mu? Assize da da oyle birsey yoktur insallah. Assize as 4000 le o ayni fiyat. Ben de birini alcam bu hafta sonu.

Xlc km saatleri nasıl acaba bende alıcam sigma 16.12 ve xlc f25 arasındayım

bisiklet almaya gittiğimde xlc 12 programlısı vardı fiyatı 86 tl idi. satıcı alman markası dedi kaliteli dedi ama gözüme küçük geldi baya

Count 8 kullaniyorum, memnunum. Ozellikle f/p acisindan basarili. Etrafta gordugum cogu bisikletcide de bundan var. Sifirlama olayini bir kez duymustum ancak benim basima gelmedi.

Geri