Mustafa Kara
Üye
- Tepki
- 0
Arkadaşlar merhaba... uzun zamandır içimde uhde kalan klasik görünümlü 28 jant bir bisiklet almaya karar verdim , bütçem 600 tl civarı... 3-5 seçenek buldum bilmiyorum buradan link verebiliyor muyum ama bisikletcim.com dan buldum... seçenekler şunlar, aralarındaki temel fark, fiyat performans durumları nelerdir, tecrübeli arkadaşlardan fikir almak isterim... kullanım amacım tamamen şehir içi , yazlıkta, akşamları gezinti amaçlı... arasıra küçük arkadaşlarım bayan arkadaşlarım da biner ve görünümü daha güzel olduğundan L gövde tercih edeceğim... İleri düzey bir fotoğrafçıyım ve sokaklarda dolaşmayı, hatta ve hatta bisiklet fotoları çekmeyi çok seviyorum , o yüzden eski dağ bisikletimin yanına bir de klasik bir şehir bisikleti almayı kafaya taktım , yardımlarınızı bekliyorum
www.bisikletcim.com/urun/bisan-paradise-28-jant-bisiklet.aspx (ucuz seçenek en düz model)
(link) (göbekten vitesli ve rengine bayıldım, tek eksiği çelik gövde oluşu
)
(link) (sanırım en ideal olan seçenek , tek eksiği rengi, ah beyaz olaydı)
(link) ( ucuz bir seçenek daha , ama maşasının şeklini pek beğenmedim)
(link) ( ahhh beyaz olaydı... )
(link) (güzel bir beyaz model, sadece jant tellerinin şekli garip geldi , bi de ön sepeti eksik
)
(link) ( bu tam istediğim model , beyaz , göbekten vites, ama sadece 3 vites ve fiyat biraz tuzlu gibi
)
arkadaşlar bunları beğendim , bu hafta seçenekleri 3 e indirip mayıs gelmeden de almayı düşünüyorum ... her türlü fikre açığım, saygılıyım... İskenderun da oturuyorum, yani pek bayii seçeneğim yok, sadece bir bayii carraro ve salcano getirtebiliyor onu biliyorum...
selamlar , saygılar...
www.bisikletcim.com/urun/bisan-paradise-28-jant-bisiklet.aspx (ucuz seçenek en düz model)
(link) (göbekten vitesli ve rengine bayıldım, tek eksiği çelik gövde oluşu
(link) (sanırım en ideal olan seçenek , tek eksiği rengi, ah beyaz olaydı)
(link) ( ucuz bir seçenek daha , ama maşasının şeklini pek beğenmedim)
(link) ( ahhh beyaz olaydı... )
(link) (güzel bir beyaz model, sadece jant tellerinin şekli garip geldi , bi de ön sepeti eksik
(link) ( bu tam istediğim model , beyaz , göbekten vites, ama sadece 3 vites ve fiyat biraz tuzlu gibi
arkadaşlar bunları beğendim , bu hafta seçenekleri 3 e indirip mayıs gelmeden de almayı düşünüyorum ... her türlü fikre açığım, saygılıyım... İskenderun da oturuyorum, yani pek bayii seçeneğim yok, sadece bir bayii carraro ve salcano getirtebiliyor onu biliyorum...
selamlar , saygılar...