FelixTheCat
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 868
- İsim
- Betül
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisikletforum sitenin adı ama görüyorum ki diğer hobiler ve güncel konular hakkında bir çok konu var. Yeni bir konu açmak geldi aklıma. Klasik gitar kullananlar mı demeliyim yoksa çalanlar mı demeliyim bilemedim. Seneler önce çok heveslenip ( yaklaşık 13 sene) bir gitar almıştık ve gitar kursuna gittim 1 2 ay kadar. Gitar kurslarında benim gittiğim zaman grup dersleri oluyordu 5-10 kişi aynı anda hocanın verdiği çalışmayı yapıyordun aklında ne zaman şarkı çalıcaz sorusuyla birlikte notaydı arpejdi öğreniyorduk. O sene gitarı tozlu rafa kaldırıp bir daha da dokunmamıştım bu seneye kadar. Ara ara sürekli yeni hobiler edinirim buda onlardan biri oldu ve sürekli yeni yenilikler giriyor heves mi demeliyim merak mı demeliyim bilemiyorum. Aramızda Klasik gitar çalan arkadaşlar varsa biraz pratik bilgiler v.s. bu konu üzerinden bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yazdan bu yana internetten öğrendiğim kadar arpej di, ritimdi ve birçok notayı kendi kendime öğrendim. Artık android uygulamalarda akort programları mevcut ve çok kolay ayarlanabiliyor gitarın akortu. Aramızda pratik bilgiler paylaşmak isteyen arkadaşlar olabilir. Kolay arpejler yada şarkılar gibi. Belki heveslenip başlayan arkadaşlar bile olabilir
.
Yazdan bu yana internetten öğrendiğim kadar arpej di, ritimdi ve birçok notayı kendi kendime öğrendim. Artık android uygulamalarda akort programları mevcut ve çok kolay ayarlanabiliyor gitarın akortu. Aramızda pratik bilgiler paylaşmak isteyen arkadaşlar olabilir. Kolay arpejler yada şarkılar gibi. Belki heveslenip başlayan arkadaşlar bile olabilir