sercankaptan Aktif Üye Kayıt 30 Mayıs 2014 Mesaj 106 Tepki 93 Şehir istanbul İsim Sercan B. Bisiklet Salcano 27 Şubat 2015 #1 Klasik eski bisiklet arıyorum baya eski olabilir hatta durumu bakımsız olabilir zaten ben yapmak istiyorum eğer satmak isteyen olursa mesaj atabilir
Klasik eski bisiklet arıyorum baya eski olabilir hatta durumu bakımsız olabilir zaten ben yapmak istiyorum eğer satmak isteyen olursa mesaj atabilir
w.serkan çetin Üye Kayıt 19 Mayıs 2014 Mesaj 12 Tepki 3 Şehir mersin Bisiklet Atala 1 Mayıs 2015 #2 merhaba hala arıyorsanız elimde birkaçtane var tam olarak ne aradığınızla ilgili mesaj atarsanız yardımcı olurum
merhaba hala arıyorsanız elimde birkaçtane var tam olarak ne aradığınızla ilgili mesaj atarsanız yardımcı olurum
borsert Üye Kayıt 9 Nisan 2015 Mesaj 50 Tepki 21 Yaş 52 Şehir tekirdağ 4 Mayıs 2015 #3 globus marka kadro, sachs 2x5 vites sistemi, aynakol ruble vites kolları tam takım, rigida jantlar. sadece 2 dış lastik boya ve bakım gerekiyor.
globus marka kadro, sachs 2x5 vites sistemi, aynakol ruble vites kolları tam takım, rigida jantlar. sadece 2 dış lastik boya ve bakım gerekiyor.