kızılvadi

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.394
bayramın ikinci günü ismaille kendimizi hemen araziye attık ilk resim cappadocia linkindeki videoyu seyretmiş iseniz bu kayadan atlamışlardı görmüş iseniz.
(link)
arkamıza kızıl vadiyi alıp bir resim çekelim dedik ve eve gelince sok oldum çok kötü bir sekilde kilo almısım bir aylık sürede bir an önce vermem lazım bu kiloları(link)
göreme açık hava müzesi ve uçhisar kalesi(link)
kızlvadi manzaralı bisikletimin resmi(link)

Scudo

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
833
evet ramazandan sonra hemen bayramda parkura çıktık çok güzel resimler olmuş hava çok güzeldi :)

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.394
insallah havalar bir süre daha böyle gider bizde rahat rahat süreriz bisikleti

• Beğen
Tepkiler: candede

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.050
sevgili nuri senin de benim gibi uzun bir tura çıkman gerekiyor sanırım

Tugfox

Forum Bağımlısı
Tepki
1.218
Boyle guzel bir cografyada yasadiginiz icin gercekten cok sanslisiniz;) Resimler icin tesekkurler

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.050
@Tugberk Tezel

Güzel insan,yüreğin yeter ki buralara gelmek istesin kapımız siz güzel insanlara sonuna kadar açık...
Sevgiyle

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
833
@candede

evet herkeze açık beraber bu güzel cografyada gezeriz biz elimizden geldigi kadar degerlendiriyoruz bu güzelligi

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
943
Fotograflar gercekten harıka olmus ellerınıze,yuregınıze saglık.Gokhan ıle beraber gelmeyı planlıyoruz ama tarıh bellı degıl,rehberlık yaparsan o kayalardan atlamak ısterız ve forumda yer yerınden oynar dıye dusunuyorum.Öncelıkle rehberlık konusunda anlasmamız lazım ama:) :) :) :) :)Gokhan ıle tanısıyormussun zaten,bende tanısmak ısterım.Hem bıkac fotoda bızden olur.Paylasımın ıcın cok tesekkurler!

d.berkay

Forum Bağımlısı
Tepki
3.046
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
bizde güya kapadokya tarafına gelecektik ama yolda karşılaşmadığımız zorluk kalmadı desem yeridir ve yolun yarısından geri dönmek zorunda kaldık...

ama duruma göre belki bugğn yeniden deneyebiliriz gelmeyi...

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.394
@freerider

evet herkesi bekleriz rehberlik konusunda anlasmak kolay ama benim iş sorunum var onu baştan söyleyeyim benim vaktim 11 00 11 30 kadar var ondan sonra işe gidiyorum ve çıkmam bayagı zor gökhan zaten bir cok yeri biliyor ürğüpde

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.394
bayramın üçünçü günü yine kızıl vadiden başladık ve göremede love valley e gittik çok güzel resimler çektik ismail koyar sanırım koymadılarınıda akşem ben koyacagım ve güzel iniş videoları çekiyoruz onlarıda daha sonra koyacagız buraya