@Uğur S.
Sunucuyu şöyle düşünün hayatında ilk defa bisiklet yarışı görüyor mtb den ise hiç anlamıyor

sonradan facebookdan sohbet etme şansım oldu gayet kibarve beyfendi birisi.Zaten çocuğu ile birlikte gelmişti ona da izletti yarışı.Sorduğu çoğu saçma soru ciddi anlamda bilmediğinden.
@ulaş kaya
ben kendi yaş gurubumda 6 ncı oldum ama ciddi anlamda ilk mtb yarışımdı teknik inişlerin çoğunu elimde yaptım bir defa düştüm bu haftasonu bursa mtb cup çok daha sert bir parkurdu biri startta parke taşa diğeri teknik inişte kafamın üstüne olmak üzere 2 sert sayamadığım kadar da yana yumuşak düşüş yaşadım

mtb yi öğrenmenin tek yolu yarışmak yarış adrenali ile indiğim yerlerden çıktığım yerlerden normal zamanda para verseler asla inmem

yarışta nasıl oluyor bilemiyorum bazen inebiliyorum

yavaş yavaş benim de kanım ısındı gidebildiğim tüm mtb yarışlarına gideceğim artık ama yol bisikletinin ve yarışlarının yeri ayrı hedef yarışlarım her zaman yol yarışları olacak.
Bu arada Karamandasınız galiba bende Karaman gençlik spor gibi güzide bir takımda yer almaktan her zaman gurur duyuyorum.Barış Ünlü hocamızın şehrinizde olması o şehir için büyük bir nimet inşallah yerel yönetimler ve idareciler de bu durumu fark edip daha çok destek vermeye devam ederler.