serdargecu Aktif Üye Kayıt 5 Haziran 2014 Mesaj 103 Tepki 36 Şehir İstanbul, Maltepe Bisiklet Ghost 27 Ekim 2015 #1 Selam Herkese, 5-15 derecelerde İstanbul şartlarında giyilebilecek Kışlık Rüzgarlık/Ceket aranıyor. Sıfır yada çok az kullanılmış olabilir. SCOTT AS AUTHENTIC CEKET veya benzerleri olabilir. M veya L beden, Kalıba göre Kırmızı - Siyah renkleri Thanx
Selam Herkese, 5-15 derecelerde İstanbul şartlarında giyilebilecek Kışlık Rüzgarlık/Ceket aranıyor. Sıfır yada çok az kullanılmış olabilir. SCOTT AS AUTHENTIC CEKET veya benzerleri olabilir. M veya L beden, Kalıba göre Kırmızı - Siyah renkleri Thanx
A abdullah tysz Üye Kayıt 12 Haziran 2013 Mesaj 30 Tepki 1 Şehir izmir Bisiklet Trek 31 Ekim 2015 #2 Kışlık ceket var kardeşim , Meridanın sanırım 2 sene önce 230₺ aldım 2-3 kez kullandım öylece duruyor , 150₺ ye verir kargoyu ben öderim tabi 1 hafta sonrası için , şu an foto yok önümüzdeki hafta onu da atarım
Kışlık ceket var kardeşim , Meridanın sanırım 2 sene önce 230₺ aldım 2-3 kez kullandım öylece duruyor , 150₺ ye verir kargoyu ben öderim tabi 1 hafta sonrası için , şu an foto yok önümüzdeki hafta onu da atarım
serdargecu Aktif Üye Kayıt 5 Haziran 2014 Mesaj 103 Tepki 36 Şehir İstanbul, Maltepe Bisiklet Ghost 1 Kasım 2015 #3 Foto atarsan ilgilenebilirim..
T tırıvırı. Forum Bağımlısı Kayıt 25 Mart 2015 Mesaj 987 Tepki 596 Şehir antalya,Bursa. 26 Kasım 2015 #4 Kışlık mavi renk ceket m beden var almanyadan almıştım cok güzel bir ürün ilgilenirseniz Ozelden tel atın whaatsaptan resim yoluyabilirim
Kışlık mavi renk ceket m beden var almanyadan almıştım cok güzel bir ürün ilgilenirseniz Ozelden tel atın whaatsaptan resim yoluyabilirim