nurullah memiş
Daimi Üye
- Tepki
- 117
- İsim
- Cafer inmik
- Başlangıç
- 1950—51
- Bisiklet
- Cube
merhabalar arkadaşlar bu konu hakkında yazılan çizilen çok sey var ama forum da bilgili ve ilgili tecrübeli çok insan var onların da fikrini almak istedim , ben antremanlarımı haftada 6 gün 40-50 km arası MTB ile her seferinde en az 400m yükselip alçalma oluyor ve sert antremanlar yapıyorum , herşeyimi veriyom 1 buçuk 2 saatte kısa yokuşlarda sprintler filan kafanızda canlanmıştır sanırım antremanın şekli, haftada 6 gün böyle devam edip bazen de kalan bir gün toparlanma sürüşü yapıyorum , evde de (link) şu çalışmaları uyguluyorum 2 günde bir yanında da bisikletten geldikten sonra 8 dakikalık bacak antremanı var hafif bi çalışma android uygulaması onu yapıyorum , yani demek istediğim bu şekilde mi daha yararlı yoksa yavaş sürüşlerden oluşan 70-80 km yapmak tabi onun için zaman bulmakta önemli oda ayrı bi sıkıntı.
fikirlerini sunucak arakdaşlara şimdiden teşekkür ederim umarım ben dahil çoğu kişi için aydınlatıcı bir konu olur
fikirlerini sunucak arakdaşlara şimdiden teşekkür ederim umarım ben dahil çoğu kişi için aydınlatıcı bir konu olur