Olsun şimdilik bunla idare edelim.Burnout oo güzel video şahane olmuş demeye daha var.Ama çalışmaya devam et
TEker teker yazayım:
1: İlk bisiklet küçük bmx fln dimi
Zincir korumasından anladım.
2:Evet ilk bende hareketleri yaparken bu kadar yavaş ve hantaldım.Ama hareketleri yaparken sana ızdırap gibi gelmiyosa yaptıgın işten hoşlanıyosan ve yorulmadan ellerin acımadan yaptıgın işi bırakasın gelmiyosa 3-4 ay sonra büyük ilerlemeler katedecegin kesin derim ben.
3: HAreket yaparken koltugu tamamen indir yada sök bi kenara bırak (dikkat et hareket yaparken birisi yürütmesin
) Yoksa hareket yaparken sürekli koltuk popona çarpıp seni rahatsız edecek ve dengeni bozacaktır..
4: Bunny hopunu geliştir.Boş zamanlarında bol bol çalış.HAtta şööle fazla yüksek olmayan kaldırımlardan (videodaki gibi) bunnhop la atla moralin daha yüksek olur
VE mümkün mertebe kaldırımı yaklaşırken hızını biraz daha arttır biraz yavaş kaçmış bence.
5:Hani o yükseltiden çıkıyosunda arka tekeri arka fren kısarak arka tekeri kaldırım çarpmadan çıkıyosunya.Onu biraz daha geliştirebilirsin.Ama bence teknigi değiştirirsen daha iyi olur.Bunnyhop yaptıgına göre yazacakalrımı kısa sürede becerebilrisin.Düz yolda giderken ayaga kalk freni kısmadan ayaklarında pedalı ve doğal olarak bisikleti kendine çek arka teket yerden kesilsin.Buna alıştıktan sonra bildigin gibi ön kaldır kaldırımı ön tekeri çıkar sonra ayaklarınla pedalı çek ve arka teker çıksın.BAşta zorlanabilrsin ama alışınca daha iyi oluyor.Ama yeri gelir ön freni sıkıp çıkmak daha avantajlı dırıma geçebilir ikisininde yeri ayrı.
6:Yüksek bir yerden inerken arka teker havalansında güzel bir görüntü oluştırsın diyosan çok dikkatli ol ben bunu denerken kaç sefer tepe taklak gittim.Sonra baktım ben bunu beceremiyecegim bıraktım paşa paşa ön freni sıkmayı
7:Son rampada kendini zıplat ve bisikletini kendine doğru çek (bi neviii bunnyhop hatta bunnyhop
) Bisiklet bırak daha çok yükselsin.RAmpalara yaklaşırken fazla korkmamaya çalış.Son an freni kesinlikle yapma ve keisnlikkle yavaşlama (önüne birisi çıkmaz ise)
İnşallah daha iyi videolarınıda seyrederiz.ÇAlışmaya devam.BEnimde katedilecek çok yolum var.Kimse bulundugu yerlere anadan doğma gelmedi kimse bu hareketleri anadan doğma ögrenmedi.HEpsi çalışarak olacak.VE sende bu azim ve merak olduktan sonra kendini tatmin edecek noktalara gelecegine inanıyorum...Videoların devamın bekliyoruz.Bol bunnyhoplar