Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@Sinan Çakır

Uyma sorunu yokta, şimdi Ömerli , Sırapınar tarafını görünce biraz baygınlık geldı o kadar cok yaptımkı bu rotayı özellikle yazın artık sıkıntı basıyor.Hani Dudullu Polonez başka bir alternatif yapıpta o rota üzerinden Riva'ya bağlansak diye düşündüm bir an...

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
@Kudret Kurtcebe

Abi bu şekilde olursa ben gelemem gidiş Dudullu dönüş Hekimbaşı ..neden dersen benim ev biliyorsun Aydınlı'da arabayla ya Dudulluya gelicem yada Hekimbaşına..))))o yüzden dönüş noktası aynı yer olmalı..

• Beğen
Dönüşü kerim abiyle polonezden yapıp dudulluya çıkarız bizim evlerde orda zaten

• Beğen
@Sinan Çakır

o.k
şimdi ben şöyle düşünüyorum ,hekimbaşından çıkış olur erkan -muzaffer orada oluruz
cepten haberleşme olur erkan ile ,
dönüş aynı yer olunca bende motivasyon düşüyor bu nedenle ben gidişte polinez üzerinden gideceğim dönüşte ise rivadan çıktıktan sonra polineze değil direk hekimbaşına doğru yöneleceğim atay dostumun dönüşü farklı olur ,kerim artı sinan seninde ,,

Herkesin gelebileceği şekilde ayarlayalım abi kimse sıkıntı yaşamasin

• Beğen
(link)

çıkış noktası sinan,
erkan ben muzaffer orada olacağız saat tam 10.00 da

(link)

benim dönüşüm bu ,
farklı olacak aynı yerden dönmeyeceğim,,

nasılsa cepler var kerim ile atay alo der sonuçta hepimiz aynı güzergahtayız
zati lay lom lom yapacağız yahu,,:)

@Muzaffer K.

muzaffer sen saat tam 10.00 da hekimbaşı girişinde olacan ora kandilli göksu caddesi haritaya tekrar bak a noktasını bul arka sayfada link verdim sonra b noktasına bak oraya gelecen biz seni orada bekleyeceğiz ,
erkan ile,
saat tam 10.00 da ol, ama 10 dakika öncesinden gelirsen iyi olur tabi ,
bu pazar öyle sürat mürat olmaz, nedeni araç var ,hem giderken var hemde dönüşte var
birde yazın erkan ile rivadan dönüyor idik adamlar deli gibi motor sürüyorlar idi rivayı pek seçmem ,bu nedenden ötürü benim yerlerim istanbulda sabittir ,biri dudullu-göçbeyli hattı
diğeri dudullu-bıçkıdere -darlık tır
istanbul dışı ise tavşanlı -boyalıca hattıdır bu etaplarda çok fazla araç olmaz ,
şimdi ,
nisan ayında açacağım tavşanlı topiği için tarih belirsiz olacak bunun nedeni havaya bakacağız ,senin yalnız gelmen zor olacak vapur yok ,
ya marmaray ile en erken saatte gelecen ,saat tam 06.00 çıkış olacak bostancıdan senin için zor olacak ,tavşanlı çıkışı 10.00 olmaz bunun nedeni etap istanbul dışı toplam 140 km bana yazıyor sana 200 km yazar ,

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1044307_605064956192749_750190376_n.jpg

kurt doğmuş offroad bu etap mart ayına olabilir havaya bakacağız ,
evet çıkış saat 10.00 bostancı
güzergah
pendik-kurtköy bağlantısndan direk kurtköye oradan offroad başlangıcına bu etap olacak ,

(link)

56 km lik bi olay ama bunun 10 km si çetin offroad dur
toprak yarıktır hemde derin ,kurtdoğmuş girişinde toplanırız
offroad girişi ,
10 km sonra finişe varan bekler,
zati oradan göçbeyli köyünde mola olur evet azgın köpek aşağıda kalıyor onun bize zararı olmaz ..:)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11487_605063696192875_1554409218_n.jpg

etap başlangıç yeri,,(offroad)

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/1005273_605077536191491_18346989_n.jpg

sıkı inişler olacak ,,

bu yolda mtb gider mtb burada konuşur ,,amortisör burada konuşur benden söylemesi ama burada benim hibrit bi halt edemez yol asla cyclo cross bile hikaye ,,

@Kudret Kurtcebe

evt olaylar baya değişmiş abi bu rotalar eyidir, gidiş laylaylom olur ama dönüş sıkı olur zerzavatçıya kadar full rampa biz sinanla zerzavatçıya,, tepeye varınca ordan poleneze sapabiliriz abi :)

• Beğen
@Kerim A.
dönüşü Alemdağ üzerinden de yapabiliriz ama polonez tercihimdir çok güzel bir inişi var polonezin

• Beğen
valla dostlar
ben ,biliyorsunuz araç gördüğüm zaman tepem atıyor
bu anadolu yakada sadece kömürlük -göçbeylide araç az
ora 30 km ye yakın ve gene kömürlük bıçkıdere -darlık -ovacık -mundarlı ve göçbeyli buradada araç az
ve tabi 10 km lik kurtdoğmuş offroadda sadece kargalar gezer :)
evet tavşanlı yolu 30 km boyunca tek tük araç ve boyalıcadan ta altınovaya öyle ama yazın ne hikmet ise temmuz ağustos aylarında oralara uğramayacaksın
okullar kapandığı zaman istanbul dışı bize haram ,
temmuz -ve ağustosta belgrad ve çekmeköy ormanlarında ve hatta ümraniye izci kamp ormanında olacağım valla sakin sakin kafa dinleyeceğim ağaç altında ,,

@Sinan Çakır

geçen sefer dönelimmi dediğmiz yerden poleneze döneriz sinanım (zerzavatçıdan) tepeye kadar toplu çıkarız güzel zevkli olur gidiş zati tamamen gezi yolu keyif yaparız atay abide geliyo miss :)

@Kudret Kurtcebe

riva yolu zerzavatçıya kadar iyi abi dönüş, araç yok pek yolda miss güzel olucak :)

vay kere vay ,,
mtb yarışı,,

(link)

Ara 26

Parlak güneş ışığı 13°Dü 8°

(link)

Ara 27

Aralıklı Bulutlar 14°Dü 8°

(link)

Ara 28

Aralıklı Bulutlar 12°Dü 5°

evet hafta içi 3 gün rampa,
boş olan gelsin ,,

26 ocak pazar ,,2014

(link)

Oca 26

Kısmen güneşli 9°Dü 5°

evet 2014 ün dudullu-göçbeyli hattı ,,,
havaya bakar çalışma olacak gene ayda bi tane dudullu- göçbeyli kesin olacak
evet şubattada ve marttada ,,ve sonunda bu topik kapanacak mart sonu ,

evet bu da cyclo cross ların yarışı,,

evet ekip,
bizde nabız saati kullanan yok ,varmı ,?
bende km felan yok ,kafam km oldu artık :)
bisiklette en gerekli olay matara su ve sele borusuna monte edilen küçük çanta
içine iç lastik takımlar ,
bunun dışında fazla bi şey takmıyorum
gece zati sürmem ,
evet bakıma soktum aleti
zincir yağlandı
ayna kolu adam akıllı sildik temizledik bezle ,
ruble keza,
bu arada alttan furç yatağına doğru giren tozları temizledik bez ile ,
pedal ayağına bisiklet yağı sürdüm pedal iyi dönüyor
zincir tam devir iyi dönüyor ,
sistemlerin hepsi geberdi ama bakım yapınca makinenin yüzü gülüyor ,
bu bakım sonrası sahada bisiklet hakkını vererecek tabi
bakarsan bağ olur bakmaz isen dağ olur ,
bu wet lupe zincir yağı bayağı iyi,
würt ile ruble temizliği iyi oluyor ,10 dakika bekletiyoruz sonra bez ile temizleme oluyor ,

Geri