kriterler ,,
50 km pedal kesilmedi,,
70 km düz yola bedel 920 irtifada çalışma yapıldı ,
6-7-10-13 eğimler,,
1- erkan 2 saat 25 dakika yol bisikleti ortalama 28
2- sinan 2 saat 28 dakika mtb -ortalama 28
3- kudret 2 saat 28 dakika hibrit 28 -ortalama 28
4- muzaffer 2 saat 35 dakika mtb ortalama -27
70 km düz yola bedel orası ,
hesap örneği
örnek erkan
2 saat 25 dakikada aldı pedal kesmedi
2 +25/60=2+0.416=2.416
70/2.416=28
bu gün köpek bana vakit kaybettirdi,
o köpek azılı idi ve taşdelen su dolum tesisinde zincirli idi
onu aşağıda görünce aşağıya indim ve birden üzerime saldırdı ve araya bisiklet koyunca durdu afalladı dev gibi köpek,
evet bel çantadan bisküvileri verdim hepsini yedi ve yoluma devam edecektimki tehditkar bi şekilde havlamaya başladı
araya bisikleti koydum üzerime atlayamadı benle beraber taşdelen rampasına doğru yürümeye başladı öylece rampada yürüdük sürekli havladı ,salyalar ağzından akıyor idi,,
bisiklete binsem sakat olacak çünki anında bacağa dalar kolumu ısırmaya çalıştı ama kalkan vazifesi gördü bisiklet ve savuşturdum
göçbeyli köyünün sakinleri o köpeği tanıyor o köpeğin kafasına mermi sıkmışlar havyan ölmemiş
veteriner kurtarmış sonuçta hayvanın kafadan bi sakatlığı var tabi
bu arada arkadan gelen kerim ile muzafferede saldırmış kerim hafif düşme yaşamış
muzafferin tekerin akordu bozulmuş idi geldiğinde ,
evet bi köpek nerelere mal oldu
o köpek sürekli zincirde tutulur idi bizim şansımıza bu gün kapıda duruyor idi ve zincirsiz idi ,
bi dahaki sefere yiyecekten anlamayan bu köpeğe ne yapacağız torpil atacağız öyle gözüküyor
tabi korkutma amaçlı ,
bu hayvan psikopatlaşmış bu gün onu anladım
50 km pedal kesilmedi,,
70 km düz yola bedel 920 irtifada çalışma yapıldı ,
6-7-10-13 eğimler,,
1- erkan 2 saat 25 dakika yol bisikleti ortalama 28
2- sinan 2 saat 28 dakika mtb -ortalama 28
3- kudret 2 saat 28 dakika hibrit 28 -ortalama 28
4- muzaffer 2 saat 35 dakika mtb ortalama -27
70 km düz yola bedel orası ,
hesap örneği
örnek erkan
2 saat 25 dakikada aldı pedal kesmedi
2 +25/60=2+0.416=2.416
70/2.416=28
bu gün köpek bana vakit kaybettirdi,
o köpek azılı idi ve taşdelen su dolum tesisinde zincirli idi
onu aşağıda görünce aşağıya indim ve birden üzerime saldırdı ve araya bisiklet koyunca durdu afalladı dev gibi köpek,
evet bel çantadan bisküvileri verdim hepsini yedi ve yoluma devam edecektimki tehditkar bi şekilde havlamaya başladı
araya bisikleti koydum üzerime atlayamadı benle beraber taşdelen rampasına doğru yürümeye başladı öylece rampada yürüdük sürekli havladı ,salyalar ağzından akıyor idi,,
bisiklete binsem sakat olacak çünki anında bacağa dalar kolumu ısırmaya çalıştı ama kalkan vazifesi gördü bisiklet ve savuşturdum
göçbeyli köyünün sakinleri o köpeği tanıyor o köpeğin kafasına mermi sıkmışlar havyan ölmemiş
veteriner kurtarmış sonuçta hayvanın kafadan bi sakatlığı var tabi
bu arada arkadan gelen kerim ile muzafferede saldırmış kerim hafif düşme yaşamış
muzafferin tekerin akordu bozulmuş idi geldiğinde ,
evet bi köpek nerelere mal oldu
o köpek sürekli zincirde tutulur idi bizim şansımıza bu gün kapıda duruyor idi ve zincirsiz idi ,
bi dahaki sefere yiyecekten anlamayan bu köpeğe ne yapacağız torpil atacağız öyle gözüküyor
tabi korkutma amaçlı ,
bu hayvan psikopatlaşmış bu gün onu anladım