Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@Muzaffer K.

muzaffer ,
bence sırt çanta alma yük olur evet işin zoru şudur, baştan tüm gücü harcar isen şile rampalarında 13 eğimde zorlanırsın orayı asla unutma ,ora bıçkıdere köyünden sonra gelecek olan yaklaşık 4 km lik sıkı eğimler ora adamı dozer gibi eziyor sinanın orada kan şekeri düşmüş idi, bunun nedeni beslenmeden kaynaklanabilir evet beslenme çok önemli..

http://www.cyclingwest.com/wp-content/uploads/2013/06/CyclingWEST_Specialized-e1371659227140.jpg

hey babam be sitile bak cyclo cross bisiklet ,,,,,arnavut kaldırım yol ..çatal ile ne amortisörü,,

http://www.cyclingwest.com/wp-content/uploads/2013/07/Roubaix_Orica-GreenEdge-photo-e1375134733506.jpg

paris-rube dünyanın en zor yarışı 250 km asfalt toprak arnavut kaldırım yol karışımı cyclo 'ların sürati,,

https://www.bisikletforum.com/a/img822/1740/ocs1.jpg

evettttttttttttttttttttttt
pazar günkü taşdelen duvar rampa.....
bizi bekliyor ,,

Scudo
@Muzaffer K.

muzaffer boş vakitlerinde örnek 1 saatliğine rampa çalışması yap sana yakın yerlerde ,en azından bir moral takviye olur tabi önümüzde sadece 2 gün var cuma ve ct ,,

evet bu rampa bizi bekliyor,,

@Muzaffer K.

bu yokuş sonrası çok az bi eğim var kısa ondan sonra eğimler devam edecek,
ta göçbeyli köyüne kadar bu yokuşa gelmeden önce bayağı inişli bi yol var ,buraya gelmedende 4 km lik rampalar ile boğuşacağız 13 eğimli ondan sonra bura gelecek ve hiçbirinde durma yok 50 km boyunca paso rampa olacak ,,

kudret abi yedi aydır düzenlı bisiklet kullanıyorum; bırtek şu yırmı gundur pek cıkamıyorum?İş ile alakalı durumlar vs.. Bakalım :) performansımın cok kırılacagını zannetmıyorum,:p:alkis: belli olacak bu hafta :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Muzaffer K.

evet ben netten çıktım yarın gene rampalara doğru,
bu sefer çamlıca olur ,yarında hava iyi valla bu hafta iyi, ama haftaya bitti artık,,

(link)

Ara 22

Kısmen güneşli 10°Dü 5°

22 aralık pazar -dudullu- çıkış saat 10.00,,,

güzergah,,,

(link)

1- kudret
2- erkan
3- kerim
4- muzaffer,,

dudullu- göçbeyli hattı,,

(link)

Ara 20

Güneşli 10°Dü 4°

saat 12.00 de çıkarım
çamlıca rampaları,,

22 aralık pazar ,,,

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 58 | 58 | 57 | 5
Rüzgar14 km/h KD16 km/h KD23 km/h KD19 km/h KD

@Erkan Közen

evet kerimdem ses yok ,,,
erkan iki kişide olsa çalışma yaparız aralıkta son dudullu-göçbeyli olacak tabi ,
artık ocak ayı ve şubatta dahil 2 ay krize girebiliriz
pazarları artık bundan sonra geçit vermeyecek yağış artı soğuk ,
saat 09.00 da bostancıdan muzafferi alarak geleceğim en fazla 5 dakika beklerim ,
evet saat 10.00 'a çok rahat dudullu çıkışa yetişiriz
kerime 5 dakika tolerans tanırız
10.05 de hareket başlar nerde hareket orada bereket ,,:)

martta hava durumuna göre dudullu- bıçkıdere-darlık yapma durumu
70 km boyunca pedal kesmeden devam etmece,,

(link)

evet güzergah
70 km
3 km sapma yapıyor goggle,,

bu iki gündür bakıyorum sahilde maşallah mtb 'ciler ve yol bisikletçileri orada
ama başıbüyük rampasında yoklar bu gün çamlıcada bi tane görmedim
ne yol bisikletçisi ne de mtb 'ci
millet istanbulun rampalarında yok, herkes olmuş düz yolcu
yav biz burada olmuşuz rampa manyağı ,
erkan sen bu istanbulda aytekin erzandan sonra yol bisikletinde ikinci rampa manyağısın
ben başka adam tanımam ,bir aytekin erzan birde sen ha bilemem recep bozkurdu
o daha genç işin başında ,
ama bu camiada iki adam rampaları sever ben ve aytekin erzan sende artık halkaya çoktan girdin ,
kerimi zamanla göreceğiz,
ha muzaffer için konuşmamız erken onuda manyak yaptıkmı yemede yanında yat ,,:)

kudret abi ben pedal kesmeden fenerbahçe darıca yapıyorum biraz dinlenip darıcadan dönüyordum

Fotoğraf bulunamadı.

şilede git gel 120 km darıca fenerbahçe ise 100 km git gel

şile 20 km daha fazla ve düz yol da değil rampalarda var yapabilirmiyim diye düşünüyorum

tabi havalar iyi olunca gitmeyi düşünüyorum.

ömerli şile arası yüksekler baya soğuk oluyor, motorla çok git gel yaptım kamyonlarda ayrı zaten hafriyat taşıyorlar, kocaman motorumu bile görmediler. kaç defa basıp gitmesem altına alacaklardı. sağ şeritte gitmeme rağmen, motosiklette acil durumlarda gaz verdinmi gidiyor, kaçma imkanı var, yalnız bisikletle öyle bir imkan da yok... ve kondusyonum da şimdilik yetmez diye düşünüyorum.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Ben her zaman hazırım abi bu haftayı da fena virüslü geçirdim ama şuan daha iyim pazarada bişeyim kalmaz inş özledim göçbeyli yollarını sabırsızlıkla bekliyorum,, bu arada ben her daim rampaları sevdim abi onun keyfi bir başka bizim buralar hep rampadır alışkınım :)

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

asla şile rampalarını düz yol ile karıştırma
ayrıca mevcut bisikletlerin ile asla performans olmaz
şimdi ağır bisikletler ile uzun etaplarda çalışma olayı zamanla yani aradan bir kaç yıl geçtikten sonra kişinin yaşlılığında onun sağlığına zarar verirmi bunu bilemeyiz ,
ama kesin olan bi şey vardır ağır bisiklet ile sürat yapmak kişiye daha fazla kalori harcattırır,,
bu konuda kerimim durumu ortaya çıkmakta yani onun bisikleti ağır ,keriminde mevcut bisiklette revizyona gitmesi kesinlikle onun yararına olacak- ki ben çok bisikletime yaptım revizyon olayını,
revizyon şarttır ,
yeni bisiklet alacak paramız yok ise kesinlikle mevcutlar onarılacak
daha iyi parçalar takılacak, performans istiyorsak limit mtb de 11 kilodur ,,

@Kerim A.

kerim
bi diş sarımsak adamı öyle bi ayağa kaldırırki şaşarsın ,
ihmal etme gece yatarken, ee kokacak ne yapalım yani ..

Sabah tur'a cikacak arkadaslar? Yollarda çiğ tanesi düsmüş avrupa yakası yerler buz gibi kayıyor. Aman dikkat...!!

@Muzaffer K.

aynı durum şile yollarında geçerli dikkat edeceğimiz yer ömerli inişi yalnız geceden düşen çiğ bizim geçeceğimiz saate kadar etkisini kaybedebilir saat 10.00 da dudulludan çıkış yapacağımız için saat en geç 45 dakika sonra ömerli inişine ulaşacağız
burada herkes dikkatli olsun
en riskli iniş ömerli inişi 5 km burayı kazasız belasız geçmeliyiz ,burada ağır bisikletler mermi gibi iner ben her inişimde sürate ayar çekerim kesik kesik frenleme olacak benim teker su oluklu hafif yandan dişli
erkan çok dikkat edecek ,,
zemin eğer ıslak olursa tedbir için elle inin riske girmeyin
keza zemini ıslak görürsem elime alır bir kaç metre elle inerim asla riske girmem ..
herkes ömerlide tedbirini alsın
bu uyarımı dikkate alırsanız sevinirim ,,

22 aralık pazar -dudullu- çıkış saat 10.00,,,

güzergah,,,

(link)

1- kudret
2- erkan
3- kerim
4- muzaffer,,

dudullu-göçbeyli hattı,,

22 aralık pazar,,

Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 48 | 47 | 57 | 4
Rüzgar14 km/h KD18 km/h KD23 km/h KD18 km/h KD

evet ekip yarına hazır olun biraz önce girdim kısa takıldım ,
çok güzel hava tam bisiklet havası ,
yarın muzaffer arkana sırt çanta alma
ayrıca ayağına uyan spd olması lazım idi yarın o spd ler sorun çıkartırmı bilemem
pazartesi durumun belli olur ayağına göre spd olacak idi..
evet kerim hazırsın herhalde erkan keza hazır ,,,

Sıcaklık | Çiğ Noktası6 | 48 | 48 | 57 | 4
Rüzgar14 km/h KD18 km/h KD23 km/h KD18 km/h KD

(link)

evet beyler saat 01.00-07.00 arası yağmur yok hava kapalı yerlerin konumu .ormanlık alanlarda nemli olabilirmi göreceğiz ,
gizli buzlanmaya sadece ömerli inişinde dikkat edin ,,ve de bıçkıdereden sonra ,,

@Kudret Kurtcebe
yarın görüşmek üzere ben 9 da evden çıkarım

Geri