Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@kocabaş muzaffer

ağva için kampa girilmesi gerekecek toplam 170 km ama 200 artısı olur çok rampa var çünki,
bunun için nisan ayında kamp olayı bu arada tavşanlı var tabi tavşanlıda oldukça ağırdır, aşama aşama yaklaşmaca ,
önce polinezde duruma bakalım, orada rampalar sıkı ,benim etaplarda rampa oldukça fazla ,polinez en kolayı 60 km ile ama eğimler duvar ,,

@hakan grmn

uzun yollara tek bisiklet evet sakıncalı tabi ,çağatay avşar sabah antremanında öldü, arkadan araç kontrolünü kaybedince çağataya çarpıyor , 50 metre havada uçmuş bankete düşmüş, kask kurtaramadı tabi ,
kafa üstü çakılmış,,

Scudo
@M.atay

helallllllllllllllllllllll
:in::alkis::in:

(link)

şile uygun, hava kapalı rüzgar önemsiz ,,

ısı 12 -13 derece hissedilecek,

(link)

atay 140 km bi şey değil gidiş ve dönüş aynı ,
çıkış noktanı turgut özal bulvar yolundan aldım senin evi bilmediğim için ..

@sinan aksu

vayyyyyyyyyyyyyy hoş geldin sinan dostum ,,

1- korsan hasan
2- yetkin palgın
3- murat cagligil
4- bahtiyar közen
5- ogün-bugsbunny

ama kesin kez burayı devirecek olan adamlar ise azda sayılmaz

1- aytekin erzan
2- mehmet şer
3- özkan aydın
4- enver babo
5- evren tuğutlu
6- harun
7- süha onur er
8- volkan akboga
9- ali emre akcan
10- semir karabulut
11- dapoet alper
12- atom kamil
13- adem dualı
14- özer çankaya
15 - onur berbercioğlu
16- yener
17- tolga gürgün
18 - ekrem
19 -sinan aksu ,,,,

yazdım babo ,,,

@sinan aksu

bu pazar belgrada gideceğim ,ama bayağı bi kitle olacak otobüs ile gelenler olacak ,3 köprü durumları ,bu pazar hava kapalı ,saat 08.15 de evden çıkacağım ve 09.00 gemiye atlarım 09.20 de barboros meydanında olacağım ,ister isen gel sinan dostum ,,bu arada enver yok oldu kanki özkandan ses yok ,,

atay,
aynı yerden dönecen herhalde o vakit 94 diyelim toplamı 198 km valla iyi bura 200 artısı vardır, rampa çok ve dönüşte sıkı bir ömerli rampası olacak ,seni bekleyecek ,sonuçları yaz derim,,

orman demişken bendeki 1.50 lastiklerle düz yolda çok azda olsa sabun su birikintisinde bile benim ön teker kendini arka tekere su değmeden drifte veriyor, aslında uzun yola çıkarsam lastikler kaymaya başlarsa diye yanımda 1 adet 1.75 1 adette 2.00 dış lastik taşıyacam artık diğer bisikletten söküp hangisinde yola tutunursa onu takar devam ederim :eek: hayır sonra asfalta çıkınca o kalın dişli lastiklerle gidilmiyor yahu.. sesi ayrı çıkar sonra beton kamyonu gibi ağardan gider bisiklet ne kadar zorlasanda kalın dişli lastikle çok yavaş gidiyormuşum hissine kapılıyorum hiç dayanamıyorum 1.50 üzeri lastikle asfaltta gitmeye :D

hakan dostum,
eninde sonunda bi adet yol alacaksın varmı başka izahı 700 x 23 hız o vakit sana gelecek ,ama ben ormana dalacam dersen toprak yola sert değil tabi cyclo cross bisiklet 700 x 32 bence her yolun parisini al derim ,cyclo cross bisiklet ,ben sürekli asfalttan gitmeyi sevmiyorum araçlar beni delirtiyor çünki,,

Kudret bey, arada okuyorum yazdıklarınızı. 20 küçüğüm sizden, haftada bir çıkmak bile zor geliyor bu havalarda. Helal olsun vallahi. Allah sağlık, sıhhatinizi daim etsin.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
aslında haftada bir gün olmadı, ayda bir gün yolları açacaklar bizlere hiç olmazsa belli saatlerde bisiklet üstünden inmem

yağmurda, karda, sadece bisiklete binerim şu dört tekerler olmasa

• Beğen
ooo Kudret abi buralar coşmuş kışın bereketimidir nedir :D

• Beğen
-@Sinan Çakır

nazar değmesin ,yarın bi çalışma yapacağız kısa mesafe, ekibe yeni elemanlar ve pedalşörler bence gerekli ,ekip en az 20 kişiden oluşursa, fena olmaz tabi..

evet etapları güncelleyerek hatırlayalım,,

1- dudullu-sofular-göçbeyli

(link)

2- dudullu- kervansaray-bıçkıdere -göçbeyli,

(link)

3- ve dudullu- darlık,,

(link)

4- dudullu- üvezli -göçbeyli rota ,,

(link)

5- tavşanlı- boyalıca hattı

(link)

dönüş,,

(link)

6- sıkı etap ağva ,,

(link)

bisikletin birini geçen hafta sattım diğer mtbyi'de satıp yol bisikletine geçmeye karar verdim..
elimde boyalı Trek 3900 var fiyatı çok çok düşük satıcam kapan alır ilan da verdim bakalım diğer bisikleti kolay sattım boyasızdı ve yol bisikleti kadar hafif kadrolu ama eski bir mtbydi bunu da satarsam pazartesiye kadar yeri burası değil ama şu mtblerin birini sattım diğerini de satıp 29 yıllık hayatımda artık bir yol bisikletine geçiyim dedim

• Beğen
belgrad yarındı sanırım sabah 8 kadıköy öğlen 12 gibi beşiktaşa dönüş olur

bugun istanbul 12 derece sis olucak yer yer ben hazır boş zaman bulmuşken bir bostancı yapıyorum birazdan ordan bir 60 70 80 km artık gittiği kadar hamlaştım 15 gündür kullanmaya kullanmaya:)

pazar 19 derece lodos var ve bulutlu hava kapalı

• Beğen
@hakan grmn

hakan evet yol alırsan hıza kavuşacaksın ama her yola gidemeyeceksin böyle bi handikap var yolda teker 700 x 23 olursa ki bu ince teker ile ağır stabilizeleri unut ve düz yüzeyli toprak yollarıda artık sadece asfaltta binecen ve mazgallara kesin dikkat teker bayağı inceldi artık,,

@hakan grmn

evet yarın bi belgrad yapayım ,ben 08.15 de evden çıkacağım ,

Pazar
(link)Çok Bulutlu. Yüksek: 15C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: Doğu.

Pazar Gecesi
(link)Çok Bulutlu. Düşük: 10C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: DKD.

pazar fena sayılmaz,,

Geri