Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

Evet kudret abi aynen öyle haklısın bir yerden başlayıp devam ettirince olmayacak iş değil azim meselesi.bende dağ bisikleti olmadığı için yol bisikleti ile engebeli arazide zor olur.ama bu sizin çalışma mekanların'da düz yol varsa katılmak isterim bende.

Scudo
@Oğuz kurt

oğuz dostum
şimdi polinez için bi çalışma yapabiliriz ,muzaffer dostumda gelirse 3 adam çalışırız,polinez etabı paso asfalt ve stabilize yol yok,
diğer sayfada verdim haritayı,ora tamamı ile yola müsait ,bu pazar ben bi belgrada bakacağım ,önümüzdeki günlerde buradan haberleşerek müsait bir pazar yakalamalıyız ,şimdi yağmurda çalışma olmaz haliyle dağılırız ,evet 15 aralığa bi ayar çekelim ,hava accudan iyi gözükmekte ..

kudret abi, üsküdar-polonezköy arasını kaç saatte gidip geliyorsunuz, ortalama hız kaç oluyor?
mutlaka gerideki sayfalarda vardır ama 40 küsür sayfayı taramak zor geldi.
ben de haftada en az 2 kez 50-100 km. arası yol yapıyorum, rampalardan pek kaçmamaya çalışıyorum. bir gün kısmet olursa katılmak isterim.

@v. akmese

akmese dostum
şimdi burada çalışma olduğu için öyle basma olmuyor yani temposu düşük olan dostlar ile ekipçe bir çalışma söz konusu yani birlikte hareket edeceğiz ,üsküdar motor iskelede saat 09.00 da buluşarak hekimbaşı girişine gideceğiz oradan toplam 53 km yazıyor tabi dönüşte aynı yer olacak evet rampada ekip bekleyecek yorulmalara göre bekleyeceğiz ,15 aralığa accudan hava iyi ,aralık programına havaların iyi olması lazım ,ama hava iyi olursa direk buradan haberleşiriz, 8 aralık malesef sağanak yağış ,,

güzel, beni pek zorlayacak bir etap değil gibi. bir gün katılayım sakıncası yoksa. bu pazar tur var mı?
bu arada ismim volkan, v.akmese şeklinde isim almışım düzeltemiyorum :)

@v. akmese

volkan dostum ,
sakıncası olurmu her zaman bekleriz,bu pazar belgradda ağaçları kurtarmaya gideceğimde ,tabi kesilen kesildide geç kalındı, ama hiç olmaz ise destek vereyim dedim, belgrad biterse, istanbulun çiğerleride bitecek ,,

avrupa yakası fatihte oturuyorum. üsküdara marmarayla gelmem buradan 15 dakıka abi :) ve senin kontrolüne önerilerine uyarım, ayrıca zor'u severim. bu arada kışlık ekipmanım var haberleşiriz ..

dostum zor'u severim yağışsız bir havada kudret abiyle haberleşicem . istersen seninlede irtibata gecerim

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@kocabaş muzaffer

evet buradan haberleşelim ,dediğim gibi hava önemli ,,8 aralık sağanak gözüküyor durum değişirse saat 09.00 da üsküdar motor iskelede buluşuruz,,

@Ufuk Bal

ufuk dostum bu gün bi sele yaptım ,
yarında başıbüyük rampalarından aydosa doğru gideceğim, eğer saat 10.00 gibi bostancı deniz otobüsü iskelesine gelir isen birlikte gideriz..ideal tepe köprüsünden başıbüyüğe çıkacağım...

tamamdır abi 10.00'da bostancı ido önünde olurum ben.

şu videonun 6:34'den sonra ki hızda gidebileceğimiz bir yol varmı istanbul da...
bana kilyos yolunu hatırlattı ağaçların yola çok yakın olmasından dolayı
şile yolunda ki yeni yol tarzı olmayacak ama yol dar olucak ve hemen yanında ağaçlık orman olucak ciğere oksijeni çekeceksin varmı ötesi :cool:bisiklete binin benzin gerekmez:in:

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kudret Kurtcebe

tamamdır abi saatinde uyanırsam geç kalmam zaten. geç kalırsam hiç bekleme sen devam et.

hakan yakında istanbulda orman morman kalmayacak benden söylemesi 3 köprü derken 15 köprü olacak sonunda alıp başımızı gideceğiz buradan yalova taraflarına doğru kaçma derdindeyim artık ,son planlar o şekilde ,orada çok iyi etaplar var, su düşen erikli şelalesi örneği ,
özellikle erikli şelalesine 7 km rampa var sonunda şelaye gidersin buz gibi su ,o suya atlamış idik yazın tabi ,
niyetim var tabi yazada ,yalnız araç fazla oluyor oraya kışın gitmek lazım ,biraz tuzlu oluyor malesef ,
evet 7 km iniş ,çok güzel ,sağın solun ormanlar, diyorum ya, kışın gideceksin oralara ya da baharda ,okullar kapanınca millet orada ,
su düşende 7 km lik iniş yok ama sıkı rampalar var in çık in çık gidiş ve dönüş aynı, sağın solun gene orman valla yalovanın güneyi kurtarılmış bölgeler, istanbul 10 yıla kadar kesin bitecek ,,

@Ufuk Bal

tamamdır ufuk,,,görüşmek üzere,,,

http://img190.imageshack.us/img190/9506/p1050494f.jpg

evet erikli şelale elbiseler ile girdim buz gibi idi ama hava çok sıcak idi.. 7 km rampa sonunda iyi geldi..

http://img25.imageshack.us/img25/3946/p1050413n.jpg

http://img263.imageshack.us/img263/8198/p1050418.jpg

İki ve üç şeritli yollarda giderken en az 2 bisiklet ile arka arkaya gitmek bile otomobil den daha çok jeep, kamyon, tır vs.. gibi yüksek araçlar tarafından fark edilme oranını büyük ölçüde arttırıyor.. sırf bu yüzden bisiklet yolu harici uzun yolda tek başıma gitmiyorum. özellikle bisiklet kazalarında çoğunlukla tek bisikletlilere görmeden çarpılıyor,4 tekerler tarafından..

@hakan grmn

Adam'da sağlammış yani fizik yönünden yaşıda nerden baksan 50 yada üstüdür.

Geri