Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@Sinan Çakır

o.k sinan ,
geriye hava kıyak yapacak bize inşallah...:in:

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Valla abi keşke öyle bişey olsa işi bırakır yarışçı olurum o gazlada dereceye girerim :) akşama kadar otur otur paslanıyorum, ama nerdeee bizde öyle organizasyonlar abi daha çok var o günlerin gelmesine,,

@Kerim A.

kerim bak aklıma ne geldi şimdi..
katogoriler olacak örnek cyclo cross yarışları ben 50 yaş katogorisinde gireceğim bi kapar isem birinciliği alırım 5000 kağıdı yok üçüncü olduk diyelim gene kaparız 2500 lira ,ikinciye 3500 lira olacak hemen kompenant tazelerim kıyak iş ,
üçünçülükten sonra 10 a girenlerede 2000 lira verecekler o da iyi olurdu sen mesela mtb yarışlarına girecen kapacan 5000 kağıdı valla bisikletlerimizin masraf paraları çıkar ,
yahu gene hayal görüyorum ,
hayalle yaşayan ....... ölür diye bi laf vardır ya işte o hikaye..:)

@Kudret Kurtcebe

Hayalide güzel be abi nerde o günler makinaları son model yapardık bakıyorum da ne makinalar var baktıkça içim gidiyo :)

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
şimdi ,biz ne yapıyoruz ,,,
anadolu performans ,,,,,,,

etap koyuyoruz ,,dudullu- göçbeyli diyoruz, ama ne diyoruz pedal kesmek yok ,51 km basıyoruz 70 km düz yol gitmiş kadar oluyoruz kim böyle çalışıyor sadece biz,peki bize ne faydası oluyor ,bisiklet üstünde kondüsyon artıyor,bu çizgiden ödün vermeyenler sadece iki kişi erkan közen ve ben ,peki bu etaptan bıkılırmı niye bıkalım ,dostlarım burası sabihanın karşılığı düz yol değil bi kere ,istanbulda bisiklet kullanan kaç kişi bu etabı görmüşki yok tabi,,anadolu performans genel olarak bekar dostlara açık bu da başka yönümüz bunun nedeni evli olan dostlar ile pedalladım ,onların yükümlülüğü var uzak mesafelere gelemezler ,hanımları kızar sonra ve evlilikleride biter ,buna sebeb olmak istemem, genelde evli olanları tercih etmiyorum etaplarıma ,,,,,
nedeni tabiki yuva yıkmayalım değilmi dostlar,,tavşanlı etabı orada bizi hep bekleyecek ,ve dudullu-göçbeyli arası orada hep bekleyecek,
bizi sabiha beklemez sabihayı çoktan aştık yedik bitirdik ,şimdi kerim ve sinan yeni sayılır ,bu ekibe gelip demirbaş kalabilen olursa sevinirim doğrusu, aynen erkan közen gibi, peki neden demirbaş olarak kalmak bu olayı sevmek, zati burada demirbaş olarak kalmanın en büyük nedeni olabilir,,etabı sevmek ve bıkmamak ,çalışmaya kendini geliştirmeye inanmak kafada tekniği çözmek rampada tekniğini bilmek özümsemek rampa tekniği bilen içinde bunu çözen ve düz yolda hız tekniğini iyi bilen işi kotarır, bunun içinde sahada çok var olmak ve çalışmak gerekir,,

@Çağrı Soylu

çağrı ,
yeni bisikleti aldığın al çalışmalar başlayacak ,,

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/253595_215758081790107_5158828_n.jpg

ümraniye izci kampı burada düz toprak yol var erkan senin yol burada gidebilir o kadar ağır değil ,
mevzu fena değil ,sakinlik istiyorsak doğa ile başbaşa, kışın burada olabiliriz ,hekimbaşında buluşup oradan yukarı hekimbaşı rampası ve solda kalıyor ,,

@adem dualı

seni unutmak olurmu adem,
senle biz çalışmadıkmı kurtdoğmuşlarda, kimler geldi geçti değilmi ,ama sen kaldın, kalan sağlar bizimdir adem ,,:in:

erkan benim gene tavşanlı krizim tuttu :) dün rüyamda tavşanlı etapta idim yav bu aralık ayına bi ayar çekelim şimdi bakacağız tabi deniz otobüsü kaçta varda yalnız öyle zannetmem ayırtmaca olmaz netten yazın daha çok oluyorda kışın kim dönecek yalovadan bostancıya iki bisiklet döneriz ,,aralığa bi ayar çekelim bi pazara dalalım gene tavşanlıya oradan ta boyalıcada mola sonra basalım boyalıca rampasına oradan direk yalovaya ,,

@Kudret Kurtcebe

yani diyorsun ki nisana kadar bizimle gelme
ben kiminle nerelerde çalışayım kendimi nerelere vurayım lelelelele

@Çağrı Soylu

valla yapılacak bi şey var ise söyle çağrı ,gelirsin ama bu sefer bekleme olmaz, etabı biliyorsun zati,,

@Çağrı Soylu
Çağrı ben şu alçıdan kurtulup bisiklet sürebilecek kıvama bi geleyim, yavaştan yavaştan seninle form tutmaya başlarız bir şekilde. Yeni bisikletlere geçince iyice kıvama gelmiş oluruz zaten.

@Sefa.

olm sen alçıdan kurtul ben seni bekleye bekleye çalışırım senle.
zaten seni beklemeye alışkınım :D

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Sefa.

sefa,
düşüncen güzel,,şimdi partnerler artık birbirini tamamlayacak ve bulacak ,nasılki sinan ile kerim buldu ise sefa sende çağrı ile aynı etabta tekrar çalışma olacak o zaman herkes partneri ile olur ve nasılsa herkes etabı artık biliyor tabi senin tam anlamı ile iyileşmen gerekecek ,,

@Çağrı;Sanki benden farkın var da bi de dalga geçiyorsun. :D

@Kudret Abi; Akkoyun, karakoyun haftaya salı günü belli olacak. Alçıdan kurtulsam bile dediğin gibi hardcore bir şekilde sürmeye başlayamam ama yılbaşına kadar kendimi toparlarım diye düşünüyorum. Yılbaşından sonra da kaldığım yerden devam etmece işte. :) (Tabi ameliyat muhabbeti olmazsa)

Km saatini dün aldım bu akşamla beraber 2 sıfırlı rakamları gördüm haftasonuna kalmadan 500 km yapabilirim bu performansla.. asıl km'yi cumartesi ve pazar hiç mola vermeden ama sadece gidiş ve dönüş sırasında kısa mola vererek durmadan 60 km denicem... gerçi kartal fenerbahçe arasıda 40 km git gel ama nedense 55 km yi buluyor.( benim başka yollardan gitmem başka yerlere uğramam sonucu...) tuzla kadıköy arasıda 60 km yi rahat geçer 75 km leri görürüm sanırım... Fenerbahçe ordu evi tuzla ordan dönüş kadıköy yapmayı düşünüyorum pazar günü o güne hava ne olur yağmur mu yağar lodosmu, poyraz mı olur bilemiyorum. Ne olursa olsun hiç beni etkilemeyecek alışkınım...

Bostancı ve dragos arası trafiğin durumuna göre pür dikkat en sağdan asfalt yoldan ara sırada olsa gidiyorum ama genelde sahil yolunda gitmeyi düşünüyorum. bir kaç gündür takip ediyorumda sizin gittiğiniz yollar dağ bayır rampa beni ve bisikletimin lastiklerini aşan durumlar.

Şimdilik asfalt ve düz yollara uyumlu hız lastiklerim ile arada mazgalları görünce yavaşlasam da mutlu ve huzurluyuz

Edit: diğer konuyada yazdım ama burayada yazayım dedim bir sakıncası varsa silinebilir :cool:

• Beğen
kudret abi tavşanlı için ok yalnız çıkış saati kaç olacak 7 olursa iyi olur

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

neyyy tavşanlı mı :):) abi dur daha krize sokma benide bu halde :):)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Geri