şimdi ,biz ne yapıyoruz ,,,
anadolu performans ,,,,,,,
etap koyuyoruz ,,dudullu- göçbeyli diyoruz, ama ne diyoruz pedal kesmek yok ,51 km basıyoruz 70 km düz yol gitmiş kadar oluyoruz kim böyle çalışıyor sadece biz,peki bize ne faydası oluyor ,bisiklet üstünde kondüsyon artıyor,bu çizgiden ödün vermeyenler sadece iki kişi erkan közen ve ben ,peki bu etaptan bıkılırmı niye bıkalım ,dostlarım burası sabihanın karşılığı düz yol değil bi kere ,istanbulda bisiklet kullanan kaç kişi bu etabı görmüşki yok tabi,,anadolu performans genel olarak bekar dostlara açık bu da başka yönümüz bunun nedeni evli olan dostlar ile pedalladım ,onların yükümlülüğü var uzak mesafelere gelemezler ,hanımları kızar sonra ve evlilikleride biter ,buna sebeb olmak istemem, genelde evli olanları tercih etmiyorum etaplarıma ,,,,,
nedeni tabiki yuva yıkmayalım değilmi dostlar,,tavşanlı etabı orada bizi hep bekleyecek ,ve dudullu-göçbeyli arası orada hep bekleyecek,
bizi sabiha beklemez sabihayı çoktan aştık yedik bitirdik ,şimdi kerim ve sinan yeni sayılır ,bu ekibe gelip demirbaş kalabilen olursa sevinirim doğrusu, aynen erkan közen gibi, peki neden demirbaş olarak kalmak bu olayı sevmek, zati burada demirbaş olarak kalmanın en büyük nedeni olabilir,,etabı sevmek ve bıkmamak ,çalışmaya kendini geliştirmeye inanmak kafada tekniği çözmek rampada tekniğini bilmek özümsemek rampa tekniği bilen içinde bunu çözen ve düz yolda hız tekniğini iyi bilen işi kotarır, bunun içinde sahada çok var olmak ve çalışmak gerekir,,